Окрім Шевченка за зборами наших клубів у Туреччині спостерігає і Ротань

Цьогоріч вітчизняні клуби проводять свої передсезонні збори виключно у Туреччині, тож тренерам збірних команд України не довелося подорожувати Європою: переглядати кандидатів можна на одному місці

Спочатку Туреччину (й збори Динамо й Шахтаря) відвідав Андрій Шевченко з помічниками, а з 3 лютого знаходиться на узбережжі Середземного моря й тренерський штаб молодіжної збірної України.

Свій перший у 2020 році збір молодіжна збірна України розпочне 23 березня, однак робота тренерського штабу синьо-жовтих не припиняється ані на день, стверджує пресслужба УАФ. Наприклад, Руслан Ротань, Василь Кардаш та Олександр Мелащенко спеціально вилетіли до Туреччини, щоб мати можливість протягом 10-ти днів спостерігати за спарингами українських клубів, у складі яких є потенційні футболісти молодіжної збірної. Таких матчів із 4-го по 13 лютого має відбутися близько 40. Які саме поєдинки виберуть наставники синьо-жовтих, буде вирішено колегіально в Белеку, де зупиниться тренерський штаб.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Нагадаємо, що свій найближчий матч відбірного турніру Євро-2021 (U-21) наша збірна проведе 27 березня на виїзді з командою Мальти.

Це прекрасно Ротань радий, що молодіжна збірна України наступний матч проведе у Львові

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.