Петраков: англійці попросили зіграти з ними двічі

Головний тренер збірної України U-17 Олександр Петраков поділився своїми очікуваннями від майбутнього збору команди у Іспанії. Нагадаємо, що наші юнаки проведуть там три спаринги: 6-го лютого — з  Англією, 8-го — з  Бельгією та 10-го знову — з  Англією

За словами наставника, після другої гри із англійцями будуть пробиватися одинадцятиметрові.

«Майбутній збір, який можна назвати одним із найпрестижніших за весь час моєї роботи в юнацьких збірних, відбудеться багато в чому завдяки президенту УАФ Андрію Павелку, який пообіцяв мені, що особисто допоможе організувати цей етап підготовки. Англійці, які свого часу захотіли співпрацювати з Україною, у вересні минулого року надіслали пропозицію провести в лютому товариський матч. Не хотілося втрачати таку нагоду зіграти з однією з найсильніших збірних Європи. Більше того, на прохання англійців ми проведемо з ними в інший день ще один спаринг, після якого, як би поєдинок не завершився, проб’ємо серію 11-метрових.

Меморіал Баннікова, збірна України U-17 (2003 рн) 2019

Збірна України U-17 зразка серпня 2019-го. Фото прес-служби УАФ.

Бельгію, ще одного нашого суперника, думаю, особливо представляти не потрібно. Усі знають, що футбол у цій країні зараз на підйомі. Тому користь від цього збору переоцінити дуже важко», — відзначив Олександр Петраков в інтерв’ю офіційному сайту УАФ.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Нагадаємо, що у березні наша збірна посперечається за путівку до фінальної частини Євро-2020. Збірна Україна зіграє: 25 березня з Туреччиною, 28-го з Білоруссю та 31-го — з  Грецією. Переможці груп і сім найкращих других команд (за результатами матчів із першою та третьою збірними своєї групи) вийдуть до фінальної стадії, де приєднаються до господаря Євро — Естонії.

Фінальний турнір проходитиме з 21 травня по 6 червня.

Так держать! Сборная Украины без пропущенных мячей вышла в следующий этап отбора Евро-2020

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.