17-річний хавбек здивував тренера Динамо хет-триком у спарингу

Молодіжна команда Динамо продовжує підготовку до поновлення чемпіонату U-21 (перший весняний тур стартує вже 21 лютого). Днями київські дублери перемогли у спарингу студентський Меркурій — 6:2

Наставник молодіжної команди Динамо Юрій Мороз прокоментував клубній прес-службі перемогу своїх підопічних у контрольному матчі зі студентською командою КНТЕУ Меркурій (6:2) і розповів про підготовку до другої частини сезону:

— Я задоволений ставленням хлопців до гри. Після двотижневого циклу, який вони провели, вже було видно певний рух і розуміння. Але зимова сплячка ще триває, гравці ще погано реагують на зміни на футбольному полі, особливо це стосується якості відбору м’яча. Усе робиться трохи повільно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Чи здивував вас Єгор Глушач, який зробив хет-трик?

— Так, для мене це здивування. Добре, що він намагається прогресувати в кожному тренуванні, але є деякі питання. Сьогодні здивував не лише Глушач, але і група гравців 2003-го року народження сподобалася. Ми працюємо за планом, і я не оцінюю гру з позиції результату, а тільки з позиції ставлення. Ми вимагаємо від підопічних, щоб вони швидше і агресивніше починали і грали флангами, і щоб були присутні глибина і ширина. Також поки що трохи загальмована реакція хлопців на якість гри в обороні. Словом, є, над чим працювати, ми робимо все для того, щоб вони прогресували.

Пробиває Єгор Глушач. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— У матчі брала участь група футболістів з академії, а також кілька гравців на перегляді. Це вплинуло на командні зв’язки та взаєморозуміння?

— Звичайно. Трохи губилася командна єдність. Для хлопців з академії перший тиждень був складним у плані розуміння. Згодом вони вже більше розібралися, чого ми від них вимагаємо, але ще хотілося б, щоб їхні рухові якості були на рівні. А що стосується тих, хто приїжджає на перегляд, селекція у нас працює постійно, адже Динамо має народжувати зірок.

— 2-го лютого ваші підопічні вирушають на збір до Туреччини, а як плануєте працювати до цього часу?

— З понеділка працюємо в режимі дво- і одноразових тренувань. На суботу запланований ще один спаринг із першою командою луцької Волині. Початок об 11:00. А в неділю вилітаємо на збір.

Плани Команда Карпат U-21 за кордон не поїде й готуватиметься у Львові

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-21 (1998-1999 годы рождения)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (28%, 242 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (19%, 161 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (17%, 149 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес/Вальядолид) (11%, 98 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо/Заря) (7%, 60 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (6%, 55 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо/Днепр-1) (4%, 33 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (3%, 30 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (3%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 392

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.