Дніпро-1 забив перший гол у 2020-му, та не врятувався від поразки

Владислав Супряга, Днепр-1, 2019

Новачок Прем’єр-ліги продовжує збір у турецькому Белеку. Після двох мінімальних поразок у перших контрольних матчах (по 0:1 від сербського ТСК і польської Ягеллонії) у третьому спарингу дніпряни нарешті забили. Та знову поступилися — цього разу Богеміансу із Чехії

Це був другий контрольний матч Дніпра-1 за два дні. Українці зустрілися із чеським Богеміансом, який у минулому сезоні посів 13-те місце у своєму чемпіонаті та вийшли до півфіналу національного Кубка.

Згідно із напрацьованим планом Дмитро Михайленко надав можливість у цьому матчі проявити себе гравцям, які отримують менше ігрової практики, повідомляє офсайт СК Дніпро-1. Тож на полі з’явилося багато молодих гравців. Тренерський штаб довірив місце у воротах 17-річному Мирославу Зновенку, для якого цей матч став справжнім випробуванням. У центрі поля вийшов 17-річний Арсеній Батагов. Поява цього юного таланта у старті вже нікого не дивує, адже Арсеній своєю грою у Прем’єр-Лізі змусив про себе говорити. Зі стартових хвилин з’явилися на полі 20-річний півзахисник Олександр Беляєв та 17-річний нападник Валентин Рубчинський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Відзначимо, що у цьому контрольному матчі отримав шанс проявити себе і 20-річний француз Естебан Гонсалвеш, який перебуває у команді на перегляді. Естебан досить універсальний гравець, який може зіграти нападника, і в центрі поля. У цьому матчі вийшов на лівому фланзі півзахисту.

Підопічні Михайленка активно почали матч, але до гольових нагод справа не доходила. У перерві тренер провів очікувану ротацію. На полі з’явилися, зокрема, 19-річний півзахисник Олександр Назаренко, 15-річний хавбек Єгор Ярмолюк та 21-річний швейцарський легіонер Сабатіні. Також у другій половині зустрічі вийшов 19-річний Владислав Супряга, який і відкрив рахунок. Проте вже за кілька хвилин чеська команда зрівняла рахунок, а на 90+1 взагалі забили переможний м’яч. У складі суперника один із голів на рахунку 21-річного півзахисника Антоніна Ванічека, гравця молодіжної збірної Чехії.

У підсумку, Дніпро-1 з натовпом молодих гравців забив свій перший м’яч у 2020 році, але на жаль, поступився.

Дніпро-1 — Богеміанс (Чехія) — 1:2

Голи: Владислав Супряга (47) — Ванічек (54), Кейта (90+1).

Дніпро-1 (1-й тайм): Зновенко — Чичиков, Лопирьонок, Гуйє, Польовий, Батагов, Когут, Гонсалвеш, Рубчинський, Бєляєв, Коркішко.

Дніпро-1 (2-й тайм): Зновенко — Сваток, Чичиков, Батагов, Кравченко, Сніжко, Назаренко, Шаповал, Рубчинський (Ярмолюк, 58), Сабатіні, Супряга.

Богеміанс: Валеш Шумахер — Левін (Яндрішек, 46), Хронек (Новак, 63), Пулкраб (Кейта, 63), Якуб (Достал, 69), Ванічек, Кьостль, Пушкач (Угву, 63), Поданий, Хулка.

За досвідом До Дніпра-1 на зборі у Туреччині приєдналися два гравці збірної України

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-19 (2000 год рождения и моложе)

  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (24%, 163 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (23%, 159 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь/Шахтер) (12%, 82 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо/Днепр-1) (12%, 80 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (6%, 40 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (5%, 36 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал/Шахтер) (5%, 35 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (3%, 20 голосов)
  • Абдулла Абдуллаев (Шахтер) (3%, 20 голосов)
  • Артем Бондаренко (Шахтер) (3%, 19 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо) (2%, 17 голосов)
  • Алексей Кащук (Шахтер/Мариуполь) (2%, 12 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.