Дублери Динамо програли перший спаринг середняку Другої ліги

Слідом за командою Динамо U-19 свій перший контрольний матч у зимове міжсезоння зіграла й молодіжна команда киян. На своїй учбово-тренувальній базі вона приймала друголіговий Діназ і програла

На тренувальному полі в манежі НТБ Динамо у Віті-Литовській молодіжна команда киян провела контрольний матч проти Діназа з Вишгорода в рамках підготовки до весняної частини сезону.

Уже в дебюті поєдинку гості отримали право на 11-метровий — Голоколосов у своєму штрафному порушив правила, повідомляє пресслужба столичного клубу. Малиш відбив пенальті, але на добиванні першим виявився 21-річний півзахисник Олексій Бриженко.

Кияни вдало зіграли в одній із контратак. Кузик отримав м’яча на лівому фланзі і зробив точну подачу на ближню стійку, куди увірвався Сухоручко і в дотик головою ввігнав м’яча у ворота.

Раділо Динамо зовсім недовго. Буквально в наступній атаці, після навісу з кутового, м’яч опинився у Андрія Волошина у штрафному біло-синіх. Молодому гравцю Діназа (13 січня виповнилося 21 рік) ніхто не завадив завдати удару, а Малиш, хоча і дотягнувся до м’яча, вибити його не зумів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У перерві Юрій Мороз провів ряд планових замін і після відновлення гри відбулося певне пожвавлення в атаці, що дозволило біло-синім зрівняти цифри на табло. Фактично атака три в три завершилася тим, що кияни «розкатали» захисників Діназа в їхньому власному штрафному. Янаков «розгойдав» двох опонентів і відкотив у центр під удар Ісадченку. Нікіта, у свою чергу, упевнено пробив у кут воріт.

Гості відповіли ближче до кінця тайму, але дуже ефектно. 21-річний форвард Сергій Долженко після пасу від партнера зважився на удар метрів із 20. Удар вийшов практично ідеальним — м’яч влетів точно в дальній верхній кут без шансів для голкіпера.

Сергій Долженко. Фото dinaz.com.ua.

Врятувати господарів міг Костюк, який на останніх секундах поєдинку, з убивчої позиції, пробив у воротаря суперника.

Додамо, що у стартовому складі Діназу окрім вищеназваних вийшли й такі молоді футболісти: нападник Ілля Терещенко (21 рік), захисник Валентин Корешков (20 років), Ярослав Ізотов (18 років).

Контрольний матч

Динамо U-21 — Діназ (Вишгород) — 2:3

Голи: Даниїл Сухоручко (37), Нікіта Ісадченко (67) — Олексій Бриженко (8), Андрій Волошин (39), Сергій Долженко (83).

Динамо: Малиш (Тугай, 46) — Кузик (Костюк, 76), Романчук, Гук, Голоколосов (Урсулов, 31), Мартін (Маленков, 31), Яцик (Мартін, 62), Янаков (Бомащук, 62), Мащенко (Рязанцев, 46), Глушач (Ісадченко, 31), Сухоручко.

Діназ (перший тайм): Коростишевський — Корешков, Волошин, Дмитренко, Крохмаль, Дроздов, Ічанський, Бовтрук, Бриженко, Петренко, Перов.

Діназ (другий тайм): Чернишов — Помазан, Ізотов, Добровольський, Авдалян, Долженко, Марченко, Безпалий, Терещенко, Адама.

Після першої половини чемпіонату Другої ліги Діназ посідає у групі А четверте місце (31 очко після 20 турів). Динамо у чемпіонаті U-21 йде третім, набравши у 16 поєдинках 38 очок.

Відзнака Керманич молодіжки Дніпра-1 Поклонський вийшов із відпустки зі званням Заслужений тренер України

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-21 (1998-1999 годы рождения)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (28%, 242 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (19%, 161 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (17%, 149 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес/Вальядолид) (11%, 98 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо/Заря) (7%, 60 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (6%, 55 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо/Днепр-1) (4%, 33 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (3%, 30 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (3%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 392

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.