Річниця весілля від 1 до 10 років — вибираємо кращий подарунок

Іноді можна почути від подруги, яка збирається в гості: «У них шкіряне весілля, потрібно підібрати подарунок правильно». І тоді подив переростає в цікавість і ви вбиваєте в пошукову систему чарівне словосполучення … Виявляється, у кожної річниці весілля є своя назва.


Святкування річниці весілля схоже на день народження дитини — потрібно приготувати щось особливе. Подарунки на річницю весілля допомагають зміцнювати і розвивати не тільки подружні відносини, але також стають милими сімейними традиціями.

Найпопулярніші річниці весілля. Презенти на кожен рік весілля мають особливий символізм і відображають різні етапи розвитку відносин подружжя. Щоб вибрати правильний і доречний подарунок на кожен рік сімейного життя бажано знати назви кожної з річниць.

Ситцеве весілля. Часто з особливим трепетом святкується 1 рік подружнього життя. Символічно, ситець — це знак крихкості і нових починань, що власне і є перший рік сімейного життя. Подаруйте молодятам хусточки з цього матеріалу, вони оцінять.

Паперове весілля — 2 роки шлюбу. Папір — матеріал легкий і податливий, як і самі сімейні відносини. Прийнято дарувати вироби з паперу. Втім, ваша фантазія може підказати більш оригінальні варіанти, наприклад, фотобук з кращими моментами.

Шкіряне весілля — це 3 роки спільного життя. Відносини придбали міцність, але все так само гнучкі і податливі. З класичних варіанти — портмоне або сумка, а можна виявити оригінальність і обмінятися шкіряними браслетами з іменами одне одного.

Льняне (мотузкова) весілля. 4 роки шлюбу. Вважається, що за такий період часу подружжя стало схоже на дві переплетені мотузочки. Мабуть, скатертини — трохи банальний варіант, а ось лляна блуза з красивою вишивкою порадує око коханої людини.

Дерев’яне весілля — 5 років. Перший важливий ювілей для подружжя. Їхні стосунки пустили міцне коріння, багато хто має дітей. Даруйте милій подарунки з дерева, наприклад, дерев’яний декор на стіну. А ще краще — посадити власне сімейне дерево у дворі або особливому для вас місці.

Олов’яне весілля — 10 років. Наступний ювілей пари. Як і чисте олово — відносини пари збудувані, кожен з подружжя практично «приріс» до іншого і обидва підлаштувалися один до одного.

Як запам’ятати кожну річницю?
Скільки б років ви не прожили з вашою другою половинкою, ви завжди можете зберегти спогади про спільні приємні моменти. Кращим подарунком стане оригінальний фотобук, куди можна помістити ваші щасливі обличчя, починаючи з самої першої річниці і до безкінечності. Адже тепло, любов і гармонія — це головне в сім’ї.
Зберігайте спогади в інстабуках, і хто знає, можливо, саме таку вашу традицію підтримають майбутні покоління вашої родини, тим більше, що це так просто.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.