Динамо готується до Зорі все ж таки без Миколенка. Зате з Поповим і Пиваричем

Вочевидь, не все так добре й безхмарно у Віталія Миколенка із м’язами, як про те повідомлялося. Скоріше за все, у завтрашньому іскрометному матчі із Зорею він не зіграє

Чимало галасу здійняла травма 20-річного динамівського захисника Віталія Миколенка: нагадаємо, у недільному переможному матчі з Олімпіком (3:1) він зазнав пошкодження, і був замінений вже на 27-й хвилині.

Та увечері понеділка футболіст пройшов магнітно-резонансну томографію. Про її результати, стан здоров’я і терміни повернення на поле клубному сайту повідомив головний лікар Динамо Леонід Миронов: «У результаті МРТ дослідження в області скарг гравця жодних пошкоджень м’язових або сухожильно-зв’язкових структур виявлено не було. Було зроблено висновок, що больові відчуття були викликані різким спазмом м’язів сідничної області, причиною якого стало короткочасне защемлення нерва.

Ми добре знаємо, як це подолати, оскільки у Віталія вже був такий випадок. Він проходить інтенсивну реабілітацію. З ним працюють масажисти, він проходить фізіотерапевтичне лікування, специфічне протизапальне лікування, спрямоване на зняття м’язового спазму. Простіше кажучи, жодних пошкоджень не виявлено. Можливо, уже за день-два Віталік повернеться до тренувань, спершу з тренером із фізпідготовки, а потім і до загальної групи».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Учора, 5-го грудня, динамівці провели планове тренування на заміській базі в Кончі-Заспі, присвячене підготовці до недільного матчу чемпіонату України проти луганської Зорі. Миколенка на ньому не було: він продовжив відновлюватися за індивідуальною програмою. Вчора ж стало відомо, що до тренувань став досвідчений легіонер Йосип Піварич, який, подейкують, може замінити Миколенка в основному складі.

Натомість у занятті взяли участь 20 польових гравців та чотири воротарі. До загальної групи повернувся захисник Денис Попов, який провів усе тренування та разом з усіма готується до матчу з Зорею. Також з основною командою тренувався ще один центральний захисник — гравець молодіжного складу Олександр Сирота, який був нещодавно заявлений на Лігу Європи за списком Б.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Саме тренування тривало близько години, складалося з розминки, ігрових вправ та тактичних завдань. Прохолодна погода змусила гравців надіти шапки, рукавички та щільніше насунути на обличчя бафи, проте не завадила команді займатися з хорошим настроєм, бажанням та азартом під підбадьорюючі вигуки та підказки тренерів.

Вчора команда провела ще одне вечірнє тренування, сьогодні у неї заїзд на базу, теоретичне заняття, тренування та вечеря. А в день гри — медобстеження, сніданок, установка на гру, обід, відпочинок і, власне, виїзд на стадіон.

Нагадаємо, матч Динамо — Зоря відбудеться в неділю, 8-го грудня на НСК Олімпійський, початок о 17:00.

Чемпіонат УПЛ. Марлос з Ісмаїлі здорові: підтверджено голами

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (19%, 127 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (16%, 102 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (15%, 101 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (11%, 73 голосов)
  • Олег Билык (Александрия) (8%, 54 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (8%, 54 голосов)
  • Назарий Русин (Заря) (8%, 54 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (4%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (3%, 23 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (2%, 15 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (ДАК, Словакия) (2%, 15 голосов)
  • Олег Веремиенко (Карпаты) (1%, 7 голосов)
  • Евгений Чаговец (Минск, Беларусь) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 298

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.