На турнірі у Ковелі Шахтар розгромив у фіналі Карпати

Наприкінці листопада у Ковелі, що у Волинській області завершився фінальний етап із серії осінніх турнірів Autumn Football Cup 2019 серед команд U-17 (футболісти 2003 року народження)

Із 25-го по 28-е листопада вісім команд, поділених на дві групи, виборювали на КМЦ ФЗН Спорт для всіх звання переможця, повідомляє прес-служба Карпат. До участі в турнірі зголосилися такі відомі українські клуби як донецький Шахтар (виставив аж три команди), столична Оболонь-Бровар, ковалівський Колос. Чемпіонат ДЮФЛУ також був представлений командами Карпат U-17 (тренер Іван Шуга) та ВІК-Волинь (тренер Юрій Мартинюк). Господарі виставили команду ФЦ Ковель-Волинь.

Шахтар U-17 (тренери Олександр Ситник і Сергій Даценко) упевнено виграв групу А: переміг одноклубників із Шахтаря U-15 (6:0), Ковель-Волинь (6:1) та Оболонь-Бровар (5:0). І вийшов до фіналу, де зустрівся з Карпатами.

Львів’яни потрапили до групи Б, де їхніми суперниками були на рік молодші вихованці академії донецького Шахтаря (U-16), Колос та ВІК-Волинь із Володимира-Волинського.

Карпати U-17

У перший ігровий день зелено-білі розгромили команду з Київщини — 3:0, влучними ударами відзначалися Владислав Чабан, Нікіта Рогачов та Назар Дуда. Наступного дня під натиском хлопців Івана Шуги не встояли молоді гірники, які пропустили три м’ячі у свої ворота, забивши натомість один. Тут першими відкрили рахунок львів’яни, після того як Дмитро Шостак влучно реалізував 11-метровий удар. Потім донеччани зрівняли рахунок, однак після ударів Богдана Литвиненка та Рогачова перемогу святкували карпатівці. І в заключному матчі групового турніру галичани хоч і не продовжили переможну серію, все ж здобули позитивний результат у матчі з ВІК-Волинь, де було зафіксовано нічию — 1:1, яка дозволила команді посісти перше місце в своїй групі.

Що ж до самого матчу проти волинян, то тут головні події відбулися в другому таймі. Першими на 60-й хвилині забили суперники і цей рахунок тримався до передостанньої хвилини, коли своє бомбардирське вміння вкотре продемонстрував Нікіта Рогачов, гол якого й вивів левів до фіналу.

Фінальний матч став справжньою окрасою змагань. Сильнішими виявилися донеччани. І хоча арбітр зафіксував перемогу Шахтаря (3:0), гра була, як розповів старший тренер Карпат U-17 Іван Шуга, практично рівною і відбувалася на зустрічних курсах. Відкрили рахунок донеччани в середині першого тайму. На другу 45-хвилинку наставник зелено-білих виставив практично інший склад, замінивши в перерві одразу дев’ять гравців, давши таким чином пограти всім, хто був у резерві. У підсумку по перерві команда пропустила ще двічі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Підсумкове турнірне становище

1 місце — Шахтар-2003

2 місце — Карпати

3 місце — Шахтар-2004

4 місце — Оболонь-Бровар

5 місце — BIK-Волинь

6 місце — Шахтар-2005

7 місце — Ковель-Волинь

8 місце — Колос

Переможці

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17: Шахтар лишається єдиним непереможним

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.