Ауссі: «Сподіваюся, в еліт-раунді удача буде нас супроводжувати, й ми вийдемо на Євро»

Захисник юнацької збірної України U-19 Алан Ауссі розповів, наскільки важкими для Синьо-жовтих були матчі у кваліфікаційному відборі чемпіонату Європи, після яких українці потрапили до еліт-раунду

— Були напружені матчі, особливо дві останні гри, — цитує Алана Ауссі прес-служба УАФ. — У нас в групі були майже рівні за майстерністю команди. У третьому матчі, зі шведами, які приймали нас на своєму полі, треба було вигравати. Добре, що все вийшло, й ми потрапили до наступного етапу, будемо готуватися. Сподіваюся, в еліт-раунді все вийде, удача буде нас супроводжувати, й ми покажемо футбол, який допоможе нам вирішити наступне завдання й вийти на Євро.

Нам тренер перед останньою грою зі шведами прямо сказав, що якщо ми хочемо, щоб наша збірна ще існувала й збиралася разом, треба виходити на поле й виграти цей матч. Ми самі розуміли, що треба тільки вигравати.

У нас гарна атмосфера в команді, ми завжди із задоволенням приїжджаємо з різних команд. Коли всі збираємося, у нас справжня сім’я. Удвічі приємно, що в нас така атмосфера.

Воротарю видніше Трубін: «В еліт-раунді буде складніше, тож слід покращувати гру»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.