Збірна U-21: підопічні Ротаня в Азербайджані зіграють останній матч у 2019 році

Сьогодні молодіжна збірна України проведе контрольний поєдинок з однолітками з Азербайджану. Гра пройде на стадіоні Далга Арена, який вміщує 6 500 глядачів. Початок о 16:00

Стадіон розташований в селищі Мардакан, що входить в один із районів міста Баку. На цій арені синьо-жовті провели й передматчеве заняття. Як повідомляв офіційний сайт УАФ, в Азербайджан через хвороби не полетіли Юхим Конопля, Євген Чеберко і Георгій Цітаішвілі. А вже в Баку невелике ушкодження отримав півзахисник Маріуполя Дмитро Топалов, який до матчу не готується. Тому в обоймі наставника української молодіжки залишилося 20 виконавців.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Владислав Кучерук, Руслан Нещерет (обидва — Динамо Київ), Олег Білик (Олександрія).

Захисники: Денис Попов (Динамо Київ), Валерій Бондар (Шахтар Донецьк), Владислав Бабогло, Тимур Стецьков (обидва — Олександрія), Віктор Корнієнко, Олексій Биков (обидва — Маріуполь), Богдан Мілованов (Спортинг-В, Іспанія), Роман Вантух (Олімпік).

Півзахисники: Микола Шапаренко (Динамо Київ), Богдан Лєднєв (Зоря Луганськ), Максим Чех, Ахмед Алібеков (Слован Чехія), Сергій Булеца, Олександр Назаренко (обидва — Дніпро-1 Дніпро), Андрій Кравчук (Олімпік Донецьк).

Нападники: Владислав Супряга (Дніпро-1 Дніпро), Назарій Русин (Зоря Луганськ).

Пікантності майбутній зустрічі додає той факт, що молодіжну збірну Азербайджану тренує колишній захисник харківського Металіста Мілан Обрадович. Свого часу в нього були принципові протистояння з Русланом Ротанем на футбольному полі, коли нинішній головний тренер української молодіжки захищав кольори ще дніпропетровського Дніпра.

До речі, вчора ввечері за ініціативи все того ж Обрадовіча відбулася спільна вечеря тренерських штабів Азербайджану та України.

Товариський матч між молодіжними збірними Азербайджану та України розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Покарали Попов: «На жаль, данці помилок нам не пробачили»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.