Динамівці скаржаться на суддівство, хоча програвати почали ще до вилучень

Чемпіонат U-21, Динамо, Олесандрія, Микита Кравченко, 11 тур, 2019

Молодіжна команда Динамо втратила чудову нагоду очолити нарешті таблицю чемпіонату U-21: в 11-му турі їй треба було просто обіграти на своєму полі Олександрію. Не вдалося. 1:3

Дуже болючої поразки зазнали в останньому матчі турніру дублерів динамівці: на своїй базі у Віті-Литовській були нещадно обіграні Олександрією, вона добивала господарів вже й у компенсовані хвилини. У підсумку Динамо із 24 очками лишилося третім, не зумівши вирватися на перше місце.

Нагадаємо, що догравали кияни матч удев’ятьох, червоні картки отримали Андрієвський та 17-річний захисник Денис Кузик. Однак два перші голи були пропущені ще у рівних складах…

Після матчу динамівці поділилися враженнями із клубною прес-службою:

Захисник Микита Кравченко (на фото):

— Гра була дуже важкою, адже ми залишилися удев’ятьох з не зрозумілих причин. Суддя вирішив, що потрібно за хвилину вилучити двох гравців. До вилучення ми контролювали гру. Ми пропустили першими, у тому моменті є і моя провина, оскільки не звузився. Добре, що одразу відігралися, цей гол додав нам сил. А потім почали атакувати, але у другому таймі з незрозумілої подачі нам забили, і слідом йдуть два вилучення. Звичайно, суддю не можна звинувачувати у всьому, є і наша провина, що ми дали йому привід вилучити наших гравців. Але я все одно вважаю, що так робити не можна.

— Що сталося у моментах із вилученням Андрієвського і Кузика?

— Момент з Андрієвським не бачив, саме відвернувся тоді. А Кузик просто прокинув м’яч, не знаю, чи фолили на ньому, але він не кричав і не махав руками, щоб дали штрафний. Тобто, Денис впав, встав і арбітр просто дав йому другу жовту. Повторюся: я повністю не можу звинувачувати суддю, ми і самі винні. Але дуже прикро, коли таке суддівство.

— А є ще якісь приклади несправедливості у діях арбітра?

— Знову ж таки, значить, ми йому дозволили це зробити, значить, дали привід сумніватися. Вина все одно на нас. Я не хочу у це втручатися. Судить — нехай судить, а як він це робить, нехай розбирають у комітеті. Наша справа вигравати, чого ми не зробили.

— Динамо навіть у меншості намагалося відігратися, а не грало так, щоб не пропустити ще?

— Хлопці молодці — не опустили руки. Ми старалися, билися і навіть в меншості перегравали Олександрію, створювали моменти. У кінці побігли в контратаку, але сили нас вже залишили, тому отримали третій м’яч. До вилучення ми показували не найкращу гру, але коли ми грали вдев’ятьох, то була команда.

Захисник Денис Кузик:

— Грали добре, недооцінки суперника не було. Піддався емоціям і зробив те, що не потрібно було робити. Що стосується другої жовтої картки, я прокидав м’яч, а суперник в підкаті мене зачепив і збив. Суддя вирішив, що це симуляція, не знаю, чому. Жовтої картки там не було. В цілому, потрібно робити висновки і рухатися далі.

Чемпіонат U-21, Динамо, Олександрія, 11 тур, 2019

Кузик ще у грі. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Чи можна сказати, що в цьому моменті була упередженість з боку суддівської бригади? Думаю так. В одному моменті у них була гра рукою у штрафному майданчику, але арбітр пенальті не поставив. Ще фоли деякі були необов’язковими.

Що стосується епізоду з вилученням Андрієвського, гравець Олександрії не віддавав м’яч. Потім вони почали штовхатися, але далі я вже не бачив моменту. Краще з’ясовувати стосунки за полем, ніж на ньому, щоб потім таких наслідків не було.

У будь-якому випадку, ми сильніші за цю команду, і повинні були перемагати навіть у меншості. Тепер потрібно не допускати помилок і вигравати в кожному матчі. І тоді усе буде добре.

В лідери! Шахтар з Вітао і Сіканом перемагає Колос і наздоганяє першу Ворсклу

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.