«Ігрова дисципліна та стиль»: експерти оцінили чесноти збірної України

Спільний захід Української асоціації футболу та Офіційного партнера національної збірної України з футболу — Експерт-клуб Parimatch — вже проходив у Києві та Львові й сьогодні відбувся в Дніпрі, де вже завтра підопічні Андрія Шевченка зіграють товариський матч з Нігерією

Своїми думками щодо кваліфікаційного матчу Європи-2020 проти Литви (3:0) ділилися топові футбольні функціонери та гравці. Також під модераторством Олександра Гливинського спортивні журналісти прогнозували результати майбутніх поєдинків Зінченка і компанії.

Євген Яровенко — знаний казахстанський та український футболіст, тренер, олімпійський чемпіон 1988 року зауважив, що збірна сьогодні мало пропускає (поки що всього один гол у відборі), але ще повинна вдосконалюватися. Погодився з ним й Дмитро Михайленко — головний тренер Дніпра-1, який відзначив, що національна збірна має свій стиль, що рідкість для такого формату команд. Сергій Назаренко — ветеран Дніпра та національної збірної України та Сергій Кравченко — капітан Дніпра-1, екс-гравець збірної України, зазначили що в збірній завжди панувала гарна атмосфера, але лише зараз з’явилися ігрова дисципліна , що дозволяє демонструвати європейський футбол.

Також експерти відзначили що товариська гра з Нігерією буде дуже цікавою, адже африканські команди завжди вирізняються атлетизмом та мотивацією.

«Підтримка головної команди країни – найкраща мотивація для її перемог! Причому, як підтримка вболівальників, так і надійних партнерів. І нам надзвичайно приємно, що, окрім традиційних форматів співпраці, існує практика проведення Експерт-клубу, в якому експерти та представники ЗМІ дають фахову оцінку ключовим матчам збірної. Адже професійний аналіз є надзвичайно важливою складовою футболу. На ньому ґрунтуються основні висновки і вибудовуються нові тактичні схеми. А той факт, що Експерт-клуб проводиться в різних містах нашої країни, дозволяє ще раз підкреслити, що, незалежно від клубних вподобань, національна команда — символ гордості та патріотизму для кожного українця!», — підкреслив перший віце-президент УАФ Олег Протасов.

«Експерт-клуб Parimatch за цей час став ще однією інформаційною експертною платформою, яка покликана дати не тільки максимально цікаву інформацію, але й об’єднати думки і погляди на розвиток гри мільйонів як футбольних фахівців — тренерів, гравців, так і представників медіа та вболівальників. Ми показуємо важливу підготовчу сторону футболу, розкриваємо секрети і робимо його ближче для широкої аудиторії» — прокоментував подію представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.