Після розгромної поразки від Шахтаря юні футболісти Чорноморця виграли другий матч поспіль

ДЮСШ-15 U-15 — Чорноморець U-15 — 0:3, турнір Андрія Гаваші, 2019

На міжнародному турнірі на честь Андрія Гаваші футболісти Чорноморця 2005 року показали характер і, вигравши другий матч поспіль, фінішували в групі A вікової категорії U-15 на другій сходинці. Попереду — лише чемпіон України в цьому поколінні — Шахтар

У заключному турі VI міжнародного юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші на штучному газоні одного з трьох тренувальних полів ужгородського стадіону Авангард доля звела добрих знайомих по зустрічах у чемпіонаті України в минулому сезоні. Футболісти 2005 року народження київської ДЮСШ-15 та одеського Чорноморця обмінялися виїзними перемогами — 1:0 в Одесі (Назар Дмух, 45) та 3:1 в Києві (Вячеслав Шкурко, 21, Єгор Хромих, 39, Олександр Васильцов, 46 — Владислав Невихожий, 70).

Тепер перевага за особистими зустрічами — на боці одеситів, які показали, що не такі вже й слабкі, як могло здатися після першого тайму стартової зустрічі Чорноморця із Шахтарем, який гірники виграли з рахунком 7:0 (а матч загалом — 8:0). Підопічні Олександра Горобця, який очолив цю команду цього літа (асистент —  Антон Хромих), вийшли на гру з чемпіоном України, не відпочиваючи після довгої дороги. А коли відновили сили, виграли спочатку в угорського Спартакуса, після чого забезпечили собі друге місце в групі A у категорії U-15, подолавши ще й ДЮСШ-15.

Розклад перед третім туром Шахтар показав 100-відсотковий результат після двох матчів у Камелоті

Перший тайм пройшов у впертій боротьбі двох команд з великою кількістю помилок з обох боків. Єдиний дійсно гольовий момент мав центрфорвард Чорноморця Іван Ставнійчук, який вибігав на рандеву з воротарем, перекинув м’яч через нього, але не влучив у рамку.

На початку другого тайму кияни перевірили пильність Владислава Гуцу ударом з далекої відстані, але одесит не дозволив закинути собі м’яч за комірець, хоча і зробив це майже з останніх сил. А потім Чорноморець почав забивати.

Головними героями стали все той же Ставнійчук та правий вінгер Єгор Хромих — син асистента тренера. Спочатку Ставнійчук вдало розібрався в центрі поля та віддав чудовий пас у вільну зону на хід Хромих, котрому потрібно було не дозволити захиснику наздогнати себе, а потім влучити у дальній кут, що він і зробив.

Потім Хромих після пасу правого захисника Максима Бернацького за голови захисникам вискочив на побачення з воротарем, впав у боротьбі з ним на межі штрафного майданчика, але зумів покотити м’яч вдовж лінії воріт до ближньої стійки, де вже Ставнійчук виграв силову боротьбу у опонента та подвоїв рахунок.

А третій гол Ставнійчук забив, добре відкрившись між двома центральними захисниками. Пас Артура Кирилюка вийшов дуже вчасним, офсайду не було, залишалося лише пробити повз голкіпера.

ДЮСШ-15 U-15 — Чорноморець U-15 — 0:3, турнір Андрія Гаваші, 2019

ДЮСШ-15 U-15 — Чорноморець U-15 — 0:3

Голи: Єгор Хромих (42), Іван Ставнійчук (50, 67).

ДЮСШ-15 (4-2-3-1): Герасимов — Стрельніков (Сторчило, 65), Бобровник, Васильєв, Півторак — Гордієнко, Пахолков — Репінський (Уманець, 41), Кокоровець, Заглинський (Деркаченко, 62) — Невихожий.

Тренер: Олександр Гнатенко.

Чорноморець (4-2-3-1): Гуцу — Бернацький, Мурадян, Марченко, Терещенко (К.Кирилюк, 64) — Кожевніков (Колчін, 56), Стоянов — Хромих, Махлайчук (А.Кирилюк, 36), Пасевич — Ставнійчук.

Тренери: Олександр Горобець, Антон Хромих.

Андрій КУДИРКО

Цього ж дня Футболісти Дніпра в Ужгороді втратили лідерство і пропустили вперед запорозький Металург



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.