Футболісти Динамо на Закарпатті зазнали поразки на старті турніру від команди з Дніпра

турнір Андрія Гаваші, 2019

На VI міжнародному юнацькому турнірі на честь Андрія Гаваші футболісти київського Динамо програли стартовий матч неприємному супернику — УФК з Дніпра — з рахунком 0:1, не реалізувавши при цьому 11-метровий удар

На старті VI міжнародного юнацького турніру на честь Андрія Гаваші доля звела Динамо U-17 із УФК з Дніпра, з яким кияни 2003 року народження два сезони грали в одній групі та ще й двічі зустрічалися у фінальних турнірах. Так, загалом Динамо виграло чотири матчі з шести і лише в одному поступилося, але в минулому сезоні команда УФК у регулярному чемпіонаті посіла 2-е місце (Динамо — 4-е), а у особистих зустрічах була повна рівність: по одній перемозі з рахунком 1:0 та одна нічия 1:1.

Розклад Шахтар і Динамо візьмуть участь у турнірі на честь Гаваші

Останній матч Динамо виграло — у фінальному турнірі чемпіонату України, а єдиний гол забив центральний нападник Кіріл Попов. Він же міг відкрити рахунок в Ужгороді на стадіоні Автомобіліст вже на 1-й хвилині, але не реалізував пенальті — Антон Жилкін у стрибку парирував удар.

Надалі гра проходила з перемінним успіхом, а єдиний гол було забито вже ближче до фінального свистка — це Ярослав Кисіль зумів влучити у дальній кут воріт — 1:0.

турнір Андрія Гаваші, 2019

Динамо U-17 — УФК Дніпро U-17 — 0:1

Гол: Ярослав Кисіль (78).

На 1-й хвилині Попов не реалізував пенальті (воротар).

Динамо (4-3-3): Ігнатенко — Мисляй (Єгоров, 54), Опанасенко, Дячук (Броварський, 41), Баранюк — Хрипчук (Скрипник, 41), Урсолов (Микитишин, 41), Євтушенко (Тимошенко, 41) — Міщенко (Малиш, 41), Попов (Слободян, 41), Волошин (Бакушкін, 41).

Тренери: Сергій Беженар, Євген Лозинський.

УФК Дніпро (стартовий склад): Жилкін, Бучин, Железняк, Кисіль, Олійник, Жозе Мартін, Андрощук, Трикоз, Тузенко, Богомол, Груша.

Тренери: Андрій Пісний, Артем Прошенко.

«Цей турнір носить для нас інформативний характер, — заявив офіційному сайту Динамо новий головний тренер команди вихованців 2003 року народження Сергій Беженар (у минулому сезоні він працював з командою 2002 року народження, а з цим поколінням — Юрій Дмитрулін). — Ми даємо можливість пограти всім. В команді з’явилося багато нових хлопців, яких потрібно подивитися. Тож незалежно від результату першого тайму або від того, як проходить гра, ми все одно в перерві робимо всі заплановані заміни. Ви самі бачили, що наша команда ще не зіграна, оскільки багато хлопців приєдналося до нас буквально за день до виїзду на турнір, деякі — за п’ять днів, тож ми провели разом лише кілька тренувань. Ще троє хлопців з Моршина підсіли до нас в поїзд по дорозі в Ужгород — також хочемо подивитися їх в матчах.

Тому очікувати якісного футболу або організованої гри від наших хлопців не доводиться, так само, як і говорити про зіграність, і це прогнозовано. Тож поки що акцентувати увагу на цьому не будемо. За самовіддачею деякими гравцями задоволений, а деякими — ні. Повторюся, для нас головне — подивитися їх у справі, проаналізувати гру, вказати на помилки. Потім розберемо індивідуальний позиційний або технічний брак. Цей турнір хороший в контексті підготовки до нового сезону, отже будемо через ігри тут набирати форму. А вже коли склад укомплектується, у нас залишиться час, щоб ставити гру.

Що стосується безпосередньо сьогоднішньої гри з УФК Дніпро, то могли забити як ми, коли не реалізували пенальті, так і вони. За сукупністю моментів, думаю статистика також приблизно однакова. Просто команда суперника більш зіграна, і в кінці гри вони за рахунок контролю м’яча добре виходили до наших воріт, тому й забили м’яч. Ми ж свої моменти не реалізували — таке буває у футболі».

Суперматч Футболісти Шахтаря феноменально перемогли, програючи Арсеналу з рахунком 0:3



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.