Оновилися не тільки молодіжки Шахтаря й Карпат: у Динамо теж чималі втрати

Сьогодні, окрім центрального матчу 1-го туру чемпіонату U-21, в якому зійдуться два призери попередньої першості Шахтар і Олександрія, у Львові відбудеться ще один не менш бойовий поєдинок: Карпати прийматимуть Динамо

Про кадрові зміни у львівській команді проект Золотий Талант вже повідомляв. А ось із втратами киян познайомимося зараз. Тим більш, що було їх чимало.

Чемпионы Динамовская кузня кадров: обойма футболистов для основы и первое место в таблице

До Колоса перейшов і вчора вже переможно дебютував 19-річний захисник Ілля Малишкін (5 матчів у минулому чемпіонаті U-21), 2 матчі у першості U-19). А перемогу над Маріуполем влаштував його ровесник хавбек Станіслав Сорокін, який ще у грудні минулого року пішов з Динамо по закінченні контракту й опинився саме у Колосі. Влітку цього року з ковалівцями здобув бронзу чемпіонату України U-19, зараз ось зіграв уже на рівні U-21. І як зіграв! З ходу забив три м’ячі й допоміг своїй новій команді виграти — 4:1.

Де речі, з Малишкіним теж підписано повноцінний контракт, бо саме у червні цього року закінчився термін його угоди із Динамо.

Илья Малышкин, Колос, U-21

Малишкін (зліва) і в новій формі почувається упевнено. Фото koloskovalivka.com

Ще одним футболістом, який точно залишив столичний клуб, став 19-річний Денис Білик, і це знову захисник (5 матчів за Динамо U-19 , 1 матч за команду U-21). Причому хлопець зіграв у кількох спарингах цього літа, а вже після контрольного матчу Динамо U-19 проти Десни написав прощальне повідомлення в Інстаграмі.

Денис Билык, Динамо, U-19

Їздив на перегляд до Металіста 1925, що виступає у Першій лізі, 21-річний півзахисник Олександр Петрусенко (29 матчів, 5 голів у чемпіонаті U-21). Та щось не склалося й хавбек повернувся до Києва.

Схожа ситуація виникла і з Юрієм Шпиркою. 21-річний форвард нібито їздив на розглядини до Десни, на її молдавський збір, та не вразив Олександра Рябоконя.

Детективна історія вийшла і з Сухоручком: Даниїл повернувся з оренди з розваленого Арсеналу, сповнений бажання закріпитися у складі динамівської молодіжки. За неофіційною інформацією, 19-річний нападник навіть продовжив контракт із Динамо ще на три роки. Та невдовзі ЗМІ вже «засватали» Даниїла до динамівського клуба-побратима — чеського Слована. Трохи згодом все переграли, до міста Ліберець вирушив Ахмед Алібеков, а Сухоручко красується у заявці Динамо на сайті УПЛ (а ось Петрусенка там, до речі, немає. Утім, як і ще одного ветерана дубля: вже 22-річного захисника Микити Кравченка).

Нарешті! Дублери Динамо здивували: не пропустили, у Янакова хет-трик

А ось хавбеків Вадима Янчака із Микитою Фоміним там немає: після перегляду, погравши у спарингах, вони залишили розташування Динамо. 20-річний Янчак, нагадаємо, грав за словацьку Локомотіву, а перед цим за Львів, 19-річний Фомін належить Волині.

Александр Петрусенко, Динамо,

Олександр Петрусенко

Про переходи побратимів Алібекова — ветеранів динамівської молодіжки — проект Золотий Талант писав часто й ретельно. Тож, просто нагадаємо прізвища: Євген Смирний (20 років, півзахисник, пішов в оренду до Колоса), Сергій Булєца (20 років, півзахисник, в оренді в Дніпрі-1), Владислав Супряга (19 років, нападаючий, в оренді в Дніпрі-1), Роман Вантух (21 рік, захисник, залишився в оренді в Олімпіку).

Георгій Цітаїшвілі (18 років) та Денис Попов (20), схоже, остаточно перебралися в основну команду.

Битва новачків Срібна Олександрія та бронзовий Шахтар змагатимуться без Купцова й Кривенцова: у них нові тренери

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.