Дублери Динамо здивували: не пропустили, у Янакова хет-трик

Динамо U-21, 2019

Динамівські дублери довго запрягали, і нарешті помчали: аж у четвертому контрольному матчі нарешті було здобуто перемогу, постраждала новостворена команда пивоварів

Переможець минулого чемпіонату U-21 негативно завершував усі попередні спаринги нинішнього літа. Навіть стартову нульову нічию із першоліговим Миколаєвом тренер київських дублерів Олег Гусєв розкритикував. Що казали наставники підопічним після поразок від Полісся (0:2) та Чайки (2:3), залишається тільки здогадуватись. В останньому матчі хоч забили.

Звісно, треба враховувати, що Юрій Мороз як завжди у міжсезоння будує нову команду, а протистояти доводилося дорослим колективам, загартованим першою/другою лігам чи аматорським чемпіонатом. Та мікроскопічна кількість голів змушувала прихильників динамівської молодіжки хвилюватися.

У черговому товариському поєдинку кияни зійшлися із ровесниками, та майже земляками: столичний клуб Оболонь Бровар, що виступає у Першій лізі, з нового сезону заявив у Другу лігу свою дочірню команду Оболонь Бровар-2, ось тільки базуватиметься вона у Бучі (Київська область). Про створення нової футбольної одиниці, про комплектацію, тренерів та перші матчі й голи проект Золотий Талант днями розкаже детальніше, там є чимало цікавого. Поки ж повідомимо, що основу новачка склали футболісти, котрій у минулому чемпіонаті U-19 серед команд першої ліги виступали у Фіналі чотирьох.

Фото fcbrovar.obolon.ua

А поки що — про останній спаринг, який завершився для пивоварів вкрай невдало, а точніше, розгромом. Учора вони завітали на базу Динамо у Віті-Литовській, і до 22-ї хвилини зберігали свої ворота в недоторканості. Та потім дуже активний у попередньому спарингу із Чайкою Янаков (тоді, нагадаємо, наполегливість завершилася для Дениса голом, пасом і травмою) відкрив рахунок: з-за меж штрафного точно пробив у дальній кут — 1:0.

Інших голів довелося чекати аж до другого тайму, зате їх було багато. На 53-й Янаков скористався помилкою суперника, а через дві хвилини вже Сухоручко замкнув передачу від Ісаєнка — 3:0. Схоже, Сухоручко не дуже хоче в оренду до чеського Слована, куди його сватали минулого тижня вітчизняні змі. На 76-й хвилині Янаков реалізував ще й пенальті, а невдовзі, після удару по воротах Янакова, м’яч відскочив до Ісаєнка, який скористався своїм шансом.

Динамо U-21 — Оболонь Бровар-2 (Буча) — 5:0

Голи: Янаков (22, 53, 76), Сухоручко (55), Ісаєнко (82).

Динамо U-21: Малиш — Дмитрук (Скорко, 63), Романчук, Хондак, Вівчаренко (Кузик, 70), Білошевський, Мащенко (Шулянський, 63), Кулаковський (Ісаєнко, 46), Шпирка (Бражко, 46), Янаков, Сухоручко.

Оболонь Бровар-2: Дьогтяр (Тумко, 46) — Потопальський (Ібадов, 46), Чобанов (Обозинський, 46), Покойовий (Глошардін, 46), Дишкант (Чистяк, 46), Кузьменков (Заїка, 46, Майданович, 80), Сичевський (Грабовський, 46), Русьян (Лаврієнко, 60), Шишкін (Чідомере, 46), Касимов (Аракелян, 46, Козій, 75), Дерев’яго (Велієв, 30, Рафальський, 60).

Переможна хода На чолі з Вовчуком дублери Карпат забивають мало, зате ще не програвали

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.