Президент ФІФА вдруге привітав українських чемпіонів

Голова світового футболу президент ФІФА Джанні Інфантіно привітав юнацьку збірну України з перемогою на чемпіонаті світу U-20 та висловив упевненість у яскравому майбутньому українського футболу

На адресу УАФ надійшов вітальний лист із Цюриха від президента ФІФА Джанні Інфантіно: «Я хотів би вкотре висловити свої найтепліші привітання вашій збірній U-20. У суботу, 15 червня на Міському стадіоні в Лодзі українська збірна виграла чемпіонат світу з футболу серед команд U-20 2019 року в Польщі після захоплюючої перемоги у фіналі над Республікою Корея з рахунком 3:1, забезпечивши Україні першу золоту медаль у цьому змаганні та тим самим здійснивши один із найбільших подвигів у футбольній історії країни.

Це, безсумнівно, результат зусиль та важкої роботи, і тому всі учасники можуть пишатися цим великим досягненням. Буду вдячний, якщо ви передасте мої привітання гравцям, тренеру Олександру Петракову, адміністрації, усьому технічному та медичному персоналу, а також уболівальникам. Я закликаю їх продовжувати рішуче та наполегливо працювати!

Джанні Інфантіно вручає Кубок світу капітану Валерію Бондарю. Фото AFP

 

Від імені міжнародного футбольного співтовариства я користуюся цією нагодою, щоб висловити подяку вашій національній збірній команді з футболу U-20 та вашій асоціації за надання допомоги в поширенні позитивного футбольного послання та сприянні розвитку цієї прекрасної гри, яка об’єднує всіх нас.

Усе це свідчить про дуже яскраве майбутнє і, без сумніву, прокладе шлях до подальших успіхів. Я бажаю вам усього найкращого в майбутньому та з нетерпінням чекаю на зустріч із вами найближчим часом».

Це вже не перше поздоровлення від президенту ФІФА. Перше було у Лодзі 15 червня.

Почесті Президент України зробив чемпіонів світу орденоносцями, а тренерів — заслуженими

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.