Студентська збірна України програла 5-е місце в лотерею

Підопічні Анатолія Бузніка завершили свої виступи на Універсіаді, які приймав італійський Неаполь. У матчі за 5-е місце в серії пенальті українці поступилися Південній Кореї

У боротьбі за п’яте місце на Всесвітніх студентських іграх наші хлопці зійшлися зі студентами Південної Кореї. Перед самою перервою Артем Радченко із першолігового МФК Миколаїв, який цього разу діяв на вістрі атаки, відкрив рахунок. Але на 60-й хвилині суперники зуміли вирівняти становище, повідомила прес-служба УАФ. До фінального свистка частіше м’ячем володіли українці, проте рахунок не змінився — 1:1.

Переможець повинен був визначитися в серії післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися корейці, які забили тричі. У нас відзначився лише 19-річний півзахисник ковалівського Колоса Арсентій Дорошенко, а Завійський, Думанюк та Юхимович схибили. Відтак студентська збірна України фінішувала шостою, зробивши крок уперед у порівнянні з попередньою Універсіадою, в Тайбеї, де вона була сьомою.

Всесвітня універсіада-2019. Матч за 5-е місце

Збірна України — Збірна Південної Кореї — 1:1 (по пен. — 1:3)

Голи: Радченко (45) — Кім (60).

Україна: Солдатенко Астахов, Співаков, Лобов, Юхимович, Соколов, Костишин (Дорошенко, 46), Завійський, Толочко (Думанюк, 62), Радченко (Чумак, 70), Понєдєльнік (Штогрин, 79).

Амбиции Бомбардир Арсенала вернулся в Динамо «забивать, забивать и еще раз забивать»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.