Чемпіон світу: «Хочеться підвищити свій рівень і допомогти Дніпру-1 в УПЛ»

Новачок Прем’єр-ліги Дніпро-1 офіційно презентував своїх новобранців, серед яких два новоспечених чемпіони світу у складі збірної України U-20 Владислав Супряга та Сергій Булеца

У поточне міжсезоння Дніпро-1 поповнився ще одним новачком. Ним став 20-річний півзахисник київського Динамо Сергій Булеца, який виступатиме впродовж найближчого сезону за дніпрян на умовах оренди.

— Я дуже радий, що потрапив у Дніпро-1, цитує Сергія Булецу клубна прес-служба Дніпра-1. Мені хотілося підвищити свій рівень і допомогти команді в дебютному її сезоні на рівні УПЛ. Ну і хочеться подякувати за те, що мені будуть надавати тут ігрову практику.

Тренер каже «Булецу знаю п’ять років. Росте хороший футболіст»

В команді багато молоді, у тому числі є і твої партнери по молодіжній збірній України. Наскільки це облегшить адаптацію в колективі?

— Сподіваюся, що хлопці мене підтримають. Гадаю, що колектив тут хороший, і про це мені раніше розповідали. Так що, думаю, що все буде добре, і ми потоваришуємо.

Наскільки встигли схлинути емоції після чемпіонату світу? Як ти зараз дивишся на це досягнення?

— Головне — це досягнення для України. Усім відомо, що відбувається у нашій країні, і, Слава Богу, ми взяли і показали на весь світ рівень вітчизняного футболу.

Часто бувають випадки, коли молодий футболіст вистрілює на юнацьких турнірах, але у дорослому футболі проявити себе не може. У тебе немає таких побоювань?

— Ні. Взагалі, думаю, що тут все в головах у хлопців, які виступали і на молодіжному чемпіонаті світу, і на юніорському чемпіонаті Європи. Якщо ти себе правильно налаштуєш і будеш працювати, то все повинно бути добре.

На тренуванні збірної: Булеца проти свого теперішнього одноклубника Олександра Сафронова

— Ти ознайомився вже із філософією гри спортклубівців?

— Я спілкувався із Дмитром Михайленком, саме він і запропонував перейти до Дніпра-1. Це дуже хороший фахівець. Я слідкував практично за кожним матчем спортклубівців, а особливо мені сподобалася зустріч проти Інгульця, коли поєдинок завершили з рахунком – 3:3. І сама гра сподобалася, і голи були красиві забиті.  А що стосується схеми гри, то я готовий долати будь-які перешкоди для себе.

Для тих, хто, можливо, не так пильно слідкував за молодіжним чемпіонатом світу, скажи: Булеца — це гравець якого плану, який футбол тобі імпонує?

— Як раз такий, який зазвичай показували спортклубівці, коли багато розіграшів м’яча, а з оборони в атаку виходять через передачі. Гадаю, що зумію допомогти новій команді в цьому плані.

Сергій Булеца став чемпіоном світу серед молодіжних збірних, при цьому він отримав Срібний м’яч турніру, забивши на ньому три м’ячі та віддавши дві результативні передачі.

Сергій Булеца народився в селищі Коритняни Ужгородського району, а футбольне навчання отримував в СДЮШОР Ужгород, а також  столичних РВУФК і Академії Динамо. Всю свою професійну кар’єру провів за молодіжні команди київського Динамо (U-21 і U-19) — загалом 81 матч, 23 голи.

Щиро й відверто Новачок Дніпра-1: «Виходжу на поле і кайфую від того, що відбувається»

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо, национальная сборная Украины) (21%, 263 голосов)
  • Денис Попов (Динамо, сборная Украины U-20) (21%, 260 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес Испания, сборная Украины U-20) (21%, 253 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо, сборная Украины U-20) (19%, 229 голосов)
  • Ефим Конопля (Шахтер, сборная Украины U-20) (10%, 117 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер, сборная Украины U-20) (4%, 49 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (2%, 27 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь, сборная Украины U-21) (1%, 17 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин Словакия, сборная Украины U-20) (1%, 14 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (0%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 555

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.