Півзахисник збірної України U-20 Дришлюк: «Хлопці — молодці, виклалися на сто відсотків»

У чвертьфіналі світової першості U-20 юнацька збірна України у важкому протистоянні здолала збірну Колумбії 1:0 й уперше у своїй історії вийшла до півфіналу змагань такого рівня. Готується тепер до Італії

Своїми враженнями від поєдинку 1/4 фіналу чемпіонату світу U-20 з Колумбією (1:0), що триває  Польщі, поділився 19-річний півзахисник нашої команди Кирило Дришлюк:

— Хлопці — молодці, виклалися на сто відсотків, — цитує Кирила Дришлюка прес-служба УАФ. — Ми дуже раді перемозі, але зараз усі наші думки уже в півфіналі. Особливим фактором у цій зустрічі стала спека. На стадіоні було близько 30 градусів, і це відчувалося вже на передматчевій розминці.

Ми вдячні нашим уболівальникам, адже в кожному матчі на цьому турнірі відчуваємо їхню шалену підтримку. Радіємо, що вони приходять і вболівають за нашу команду.

Нагадаємо, що суперником українців у півфіналі світової першості в Польщі буде збірна Італії , яка переграла Малі з рахунком 4:2. Поєдинок відбудеться 11 червня у Гдині (початок — о 18.30).

Прилетит вдруг волшебник Чартер для голкипера сборной

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.