ЧС U-20: дощ, кажуть, на фарт. А злива?

Чемпіонат світу-2019 серед збірних U-20 ще не розпочався, а учасники вже борються. З негодою. Вона останніми днями вирує у Польщі, йдуть сильні дощі з вітром

Вранці третього дня перебування збірної України у сусідній країні тренери нашої команди, як і планувалося, провели теоретичне заняття. Розбирали гру майбутніх суперників, першим з яких завтра стануть США.

На вечір було заплановане тренування, йому не завадила навіть злива, яка накрила місто Бельсько-Бяла після обіду. Хоча, як повідомляє прес-служба ФФУ, дренаж футбольного комплексу Рекорд майже не справлявся з такою кількістю води.

Тому гравцям необхідно було обережно виконувати всі вправи, які запропонував їм тренерський штаб. Але наші хлопці сумлінно виконали всі настанови.

Дощова погода, яка запанувала в польському місті, відчутно вплинула на плани проведення тренувань. А ось передматчевим активностям погода не завадить: сьогодні о 14.30 за місцевим часом у конференц-залі Bielsko-Biala Stadium розпочнеться спілкування головного тренера збірної України Олександра Петракова та капітана команди Валерія Бондаря з представниками ЗМІ.

Змокли, але роботу виконали

Зазар там саме має відбуватися нарада, де вирішуються організаційні питання щодо проведення матчу Україна — США.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.