Збірна України поступилася іспанцям на Кубку Словаччини

Збірна України U-18 (футболісти 2001 року народження) провела свій другий поєдинок на Кубку Словаччини. Команда Олега Кузнецова поступилася іспанцям — 1:2

Своєю вчорашньою перемогою над чехами українці не тільки потішили своє й наше самолюбство, а й подарували надію на вдалий виступ в цілому. Не будемо нагадувати про кадрові проблеми Кузнецова, відзначимо просто, що навіть без динамівців та гравців Шахтаря наші хлопці з гідним рахунком завершили матч проти іспанців.

Сильні у будь-якому віці піренейці першими відкрили рахунок, та вже через сім хвилин наші зрівняли. То форвард Дніпра-1 Іван Литвиненко, що в майбутньому сезоні виступатиме у Прем’єр-лізі, реалізував пенальті.

На жаль, по перерві у ворота карпатівця Валентина Гороха (на фото вгорі) влетів другий м’яч, і на нього українці вже не відповіли. Відзначився Урена, котрий забив у першому турі й хорватам.

Україна — Іспанія — 1:2

Голи: Литвиненко (30, з пенальті) — Морено (23), Урена (55).

Україна: Горох, Сорока, Калинчук, Махонін, В.Мудрик, Гудзинський (Данилюк, 59), Буханевич (Сичєвський, 59), Хижняк, Литвиненко (Посєвкін, 66), Лісовик, Гірний.

Хорватія — Чехія — 1:1

Трохи допомогли нам у турнірному плані суперники: вони розійшлися миром, залишивши нас перед останнім матчем групового турніру одноосібним володарем другого місця в нашому квартеті В.

Турнірна таблиця

Команда І В Н П М О
1. Іспанія 2 2 0 0 4—1 6
2. Україна 2 1 0 1 3—2 3
3. Хорватія 2 0 1 1 1—3 1
 4.Чехія 2 0 1 1 1—3 1


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.