Локомотив переїхав надії динамівців, Карпати розбилися об Скалу

Не дуже вдалим видався 16-й тур чемпіонату ДЮФЛУ серед найстарших — U-17 (футболісти 2002 року народження) — для деяких фаворитів. Динамо й Карпати опинилися на других місцях, натомість у Металіста 1925 і Зміни-Оболонь все гаразд

Група 1

Потужно просувається до перемоги у групі Центр столична Зміна-Оболонь. Цього разу з мінімальним рахунком була подолана зухвала Десна, яка, до речі, навесні ще не програвала, вигравши усі чотири поєдинки.

Минулого туру Карпати відбили у академіків перше місце, Дніпро програв обома командами

Оболонці продовжують наодинці очолювати табличку, маючи 43 очка. А ось другий Арсенал зашпортався, програв Юності й відстав від лідера вже на 6 балів (у нього 37 очок).
Олімпійський коледж вчинив розгром гостям із Вінниці й залишається третім (33), геройська Юність — четверта (28). Претендент на місце у квартеті Атлет розібрався із КОДЮСШ-Арсенал.
16 тур
11 травня
ДЮСШ-26 (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця) — 3:0
Юність (Чернігів) — Арсенал (Київ) — 4:0
Атлет (Київ) — КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — 3:1
Зміна-Оболонь (Київ) — Десна (Чернігів) — 2:1
ОК ім.І.Піддубного (Київ) — Прем`єр-Нива (Вінниця) — 7:0
Наступний тур (17)
18 травня
ОК ім.І.Піддубного (Київ) — ДЮСШ-26 (Київ), Прем`єр-Нива (Вінниця) — Зміна-Оболонь (Київ), Десна (Чернігів) — Атлет (Київ), КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — Юність (Чернігів), Арсенал (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця).

Група 2

Тут паралельно тривають відразу дві запеклі суперечки. Одну з них могли завершити (принаймні тимчасово) на свою користь динамівці. Та вони не переграли Локомотив, втратили два очка, і не випередили Шахтар. Більше того, у матчі із залізничниками Динамо горіло 0:2, пропустивши на 15 і 37-й.
Щоправда, днями зіграли ще й з Дніпром, і ось тут вже відірвалися на повну. Два Владислава — Ванат і Велетень — забили по два, особливо красивим був переможний: Велетень прийняв довгий пас, увірвався до штрафного майданчика, на замасі прибрав захисника й пробив повз голкіпера від лівого кута штрафного.

— І по результату, і по грі ми домоглися впевненої перемоги. Але при цьому і Дніпро створив нам певні проблеми, зокрема, на початку матчу нас врятувала стійка, — підсумував двобій старший тренер Динамо Сергій Беженар. — Хочу зазначити, що ми вирішили змінити ігрову схему, а саме зіграти у три центральних захисники, тим самим послабивши трохи фланги. Але, судячи з результату, такий наш хід був виправданий, і наші атакуючі гравці добре проявили себе. У той же час, маючи комфортну перевагу, хлопці часто загравалися. Обов’язково зробимо акцент на цьому, а також ще на деяких моментах, коли будемо розбирати гру, та проведемо виховну роботу.
Таким чином Динамо, провівши вже 16 матчів, набрало 40 очок, у Шахтаря — 38 балів і 15 зіграних поєдинків.

Ворскла перемогла, хоча Барса билася відчайдушно

Тим часом, неймовірну катавасію закрутили команди, що змагаються за дві інші путівки до плей-оф. Ворскла, видавши дві перемоги в двох останніх турах, розштовхала конкурентів і зайняла четверту позицію. У третього Дніпра 28 очок, у полтавців 24, за спиною опинилися ДЮСШ-15 (23) і УФК (22).
16 тур
11 травня
Ворскла (Полтава) — Барса (Суми) — 2:0
Дніпро — ДЮСШ-15 (Київ) — 5:2
Металург (Запоріжжя) — УФК (Дніпро) — 0:0
Динамо (Київ) — Локомотив (Київ) — 2:2
Голи Динамо: Рязанцев (41), Велетень (75).
Динамо: Червінський — Голоколосов, Гук, Козленко, Кирилюк, Бражко, Сологуб, Рязанцев (Железняк, 75), Ісадченко (Велетень, 46), Гладковський, Здирко.
21 травня
Шахтар (Донецьк) — Чорноморець (Одеса).
13 тур
14 травня
Дніпро — Динамо — 1:6
Голи Динамо: Ванат (10, 57), Велетень (21, 32), Здирко (68), Ісадченко (71).
Динамо: Слуцький — Гук, Козленко, Бражко, Глушач (Голоколосов, 69), Сологуб (Кирилюк, 58), Ісадченко, Гладковський, Ванат, Рязанцев (Здирко, 58), Велетень.
Наступний тур (17)
18 травня
Металург (Запоріжжя) — Ворскла (Полтава), УФК (Дніпро) — Шахтар (Донецьк), Чорноморець (Одеса) — Динамо (Київ), Локомотив (Київ) — Дніпро, ДЮСШ-15 (Київ) — Барса (Суми).

Група 3

Тут продовжує колекціонувати перемоги Металіст 1925, назбирав їх уже 14 і з 43 очками лідирує. У звітному турі «постраждала» ДЮСШ-11 Чорноморець. Денис Резепов, що забив переможний гол, очолює список кращих бомбардирів групи, у нього 12 голів у 14 матчах.
Маріуполь також легко відстояв свою другу позицію, набивши 8 м’ячів Зірці. У приазовців наразі 31 очко. Їхні земляки з Азовсталі обіграли у важливому двобої торпедівців із Миколаєва, й наздогнали їх: у обох команд по 30 очок, і це третє-четверте місця.
Ще більше назабивав у Кривому Розі Кремінь, і йде п’ятим (27 балів), у спину йому дихає УФК-Олімпік (26). Харків’яни забили ще й шостий, та його відмінили арбітри, мали ще стільки ж слушних нагод. Натомість двічі дозволяли супернику скорочувати різниці через власні помилки.

Олімпійці Інтер не пожаліли

16 тур
11 травня
УФК-Олімпік (Харків) — Інтер (Дніпро) — 5:2
Голи УФК-Олімпік: Гаврик (7, 66), Мухаматгалєєв (49), Туппол (75), Д. Нагнойний (89, пенальті).
УФК-Олімпік: Муравйов — Осмоловський, Туппол, Скроминський, Новиков (Полянський, 90), Гранкін, Мазур (Д. Нагнойний, 63), Гаврик (Кігурадзе, 76), Багачанський, Пісоцький (Мухаматгалєєв, 46), Сивоконь (Логвиненко, 72).
Азовсталь (Маріуполь) — Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — 3:1
ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Металіст 1925 (Харків) — 1:2
Голи: Деліергієв (70) — Резепов (6), Земецький (34).
Металіст 1925: Коваленко — Потімков, Меденик, Яшин, Шабалтас (Хапьорський 46), Почернін (Гайдаш 68), Залеський, Голидинець (Моджахеді 46), Резепов (Бордовський 82), Земецький, Журавель (Турка 82).
Маріуполь — Зірка (Кропивницький) — 8:0
12 травня
ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — Кремінь (Кременчук) — 0:9
Наступний тур (17)
18 травня
Маріуполь — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг), Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса), Металіст 1925 (Харків) — Азовсталь (Маріуполь), Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — УФК-Олімпік (Харків), Інтер (Дніпро) — Кремінь (Кременчук).

Група 4

Геройськи розгромивши у минулому турі лідера — УФК-Карпати — нині хлопці із ДЮФШ Карпати були биті Скалою. Їй також вкрай необхідні турнірні бали, набравши їх 29 можуть трохи перепочити на третій позиції. На другій опинилися Карпати.
А лідирує, знову одноосібно, УФК-Карпати (39 пунктів). Львівське дербі пройшло у Дублянах, і містяни навіть переважали господарів. Та забити не зуміли, за що двічі були покарані Назаром Сущаком.

СДЮСШОР удома не втримала гостей із Володимир-Волинського

Футболісти BRW-ВІК святкували велику перемогу на ужгородському стадіоні Спартак, хоча й пропустили першими. Команда з Володимира-Волинського набрала 27 очок, й посідає четверте місце.
За нею майже впритул Прикарпаття, Львів (в обох по 25 очок) та Волинь (24). Відзначаємо покер Богдана Кобзаря.
16 тур
11 травня
Поділля (Хмельницький) — Волинь (Луцьк) — 0:7
Голи: Богдан Кобзар — 4, Вадим Ольхович, Павло Балас, Андрій Шукало.
СДЮСШОР (Ужгород) — BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — 1:4
Голи: Роман Дочинець — Назарій Кузьмич, Олег Островський, Максим Попов, Роман Куций.
ДЮСШ (Тернопіль) — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 0:3
Скала (Моршин) — Карпати (Львів) — 2:0
Голи: Даниїл Волков, Василь Пасічняк.
УФК-Карпати (Львів) — Львів — 3:1
Голи: Назар Сущак (7, 46), Дмитро Івашків (55) — Максим Цар (65).
Львів: Малоїд — Брама, Малець, Крушинський, Матусевич, Боберський, Гураль, Бердей, Пінчук, Комарець, Білик.
Запасні: Дяків, Татарін, Підлужевич, Мавдрик, Кусий, Неворотін, Цар.
Наступний тур (17)
18 травня
ДЮСШ (Тернопіль) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — УФК-Карпати (Львів), Львів — Скала (Моршин), Карпати (Львів) — СДЮСШОР (Ужгород), BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — Волинь (Луцьк).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.