Головний тренер і половина збірної вже в Пущі, Луніна там не чекають

Збірна України U-20 (футболісти 1999 року народження) розпочала підготовку до чемпіонату світу 2019, який стартує наприкінці травня у Польщі. Вчора Олександр Петраков вже почав збирати команду, приїхати одночасно всі не змогли

Перша партія гравців мала прибути до Києва вчора, завтра до них має приєднатися група хлопців, що були й будуть задіяні сьогодні у матчах 28-го туру чемпіонату Прем’єр-ліги. Та навіть 13-го травня команда не почне працювати у повному складі: тренер іспанського Леганеса Маурісіо Пеллегріно зненацька почав сильно розраховувати на нашого Андрія Луніна, мовляв, він йому дуже знадобиться у матчах Прімери (досі, нагадаємо, український кіпер сидів на лаві запасних, як пришитий, зігравши всього 5 матчів, і лише один у цьому році).

Леганес готується ще до двох турів свого чемпіонату, і вже після його закінчення молодик приєднається до команди Петракова.

Пеллегріно вчепився в Луніна й не відпускає

До речі, базуватися вона буде у Пущі-Водиці, а тренування (їх буде щодня по два) проходитимуть у містечку Ворзель, що неподалік. Під час цієї роботи підопічні Олександра Петракова на стадіоні імені Віктора Баннікова зіграють два товариські матчі: 14 травня — з першоліговим Колосом із Ковалівки (початок матчу — о 19.00) та 18 травня — зі збірною ПАР U-20 (19.00).

У головного тренера, як завжди, повна валіза ідей

Склад збірної України U-20

Воротарі: Андрій Лунін (Леганес, Іспанія), Владислав Кучерук (Динамо Київ), Дмитро Різник (Ворскла Полтава).

Захисники: Валерій Бондар, Віктор Корнієнко, Юхим Конопля (всі — Шахтар Донецьк), Денис Попов, Виталий Миколенко (обидва — Динамо Київ), Ігор Снурніцин (Олімпік Донецьк), Олександр Авраменко (Карпати Львів), Олександр Сафронов (Дніпро-1), Олег Веремієнко (Калуш), Данило Бескоровайний (Земплін, Словаччина),

Півзахисники: Сергій Булеца, Георгій Цітаішвілі (обидва — Динамо Київ), Олексій Кащук, Максим Чех (обидва — Шахтар Донецьк), Олексій Хахльов (Алавес, Іспанія), Кирило Дришлюк (Олександрія), Олександр Бєляєв (Дніпро-1), Микола Мусолітін (Чорноморець Одеса), Вадим Янчак (Локомотива, Словаччина).

Нападники: Владислав Супряга (Динамо Київ), Данило Сікан (Маріуполь), Денис Устименко (Олександрія).

Нагадаємо, що на груповій стадії ЧМ-2019 (U-20) збірна України зустрінеться з командами США (24-го), Катару (27-го) і Нігерії (30-го).

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Даниил Сикан (Мариуполь) (26%, 121 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (23%, 105 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (12%, 56 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал) (11%, 50 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (8%, 36 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 29 голосов)
  • Артем Феррари (Меццолара, Италия) (4%, 19 голосов)
  • Александр Климец (Волынь) (4%, 17 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 16 голосов)
  • Эрик Кушнир (Дебрецен, Венгрия) (2%, 9 голосов)

Всего проголосовало: 297

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.