На звання кращого гравця УПЛ претендують два колишні лауреати Золотого Таланту

Українська Прем’єр-ліга оголосила імена номінантів на звання кращого гравця чемпіонату України у квітні. Прізвищ — вісім, з-поміж них — і один футболіст, котрий поки що ще входить до сфери інтересів проекту Золотий Талант

У голосуванні, як відомо, беруть участь переможці номінації «Найкращий гравець туру» та футболісти, котрі, на думку експертної ради, відзначалися стабільністю впродовж усіх турів, зіграних минулого місяця.

Лауреатами квітневих турів ставали: 23 тур — Віктор Циганков (Динамо), 24 тур — Віктор Циганков (Динамо), 25 тур — Денис Бойко (Динамо), 26 тур — Артем Громов (Зоря).

Яскравою грою заслужили право взяти участь у голосуванні також Артем Габелок (Ворскла), Максим Дегтярьов (Олімпік), Віктор Коваленко (Шахтар), Валерій Лучкевич (Олександрія), Андрій Пятов (Шахтар).

Віддати свій голос за когось із футбольних героїв можна на сайті УПЛ. Нагадаємо, що у березні почесне звання дісталося Мар’яну Шведу з Карпат, який у напруженій боротьбі обійшов Віктора Циганкова.

Як бачимо, у славній компанії лише один гравець, котрий безпосередньо цікавить проект Золотий Талант, це — 21-річний Циганков. Він був визнаний нами кращим гравцем минулого року у категорії U-21. Відзначимо, що серед претендентів знаходиться і Віктор Коваленко, що не так давно також ставав кращим молодим футболістом країни за підсумками опитування Золотого Таланту.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.