«Хоч кіпер Білик і помилився, Олександрія виграла саме завдяки йому»

Неочікувано непростою видалася перемога Олександрії U-21 у минулому турі молодіжного чемпіонату. На своєму полі вдалося здобути три очка, вигравши лише з мінімальним рахунком полтавську Ворсклу (3:2)

Команда Андрія Купцова впоралася, а сам тренер так прокоментував гру офіційному сайту клубу:

— У надзвичайно важкій грі ми вибороли вольову перемогу. Спочатку трохи ускладнили собі задачу, пропустили гол після нашої помилки в обороні й при виході з оборони в атаку. Але я радий, що ми знайшли в собі сили й можливості змінити хід цієї зустрічі. Другий тайм мені сподобався більше в тому плані, що набагато більше було гольових моментів, як біля воріт суперника, так і біля наших воріт. Але всі моменти суперника виникли вже після того, як ми забили третій м’яч. Мабуть, ми вже занадто спокійно заграли, думаючи, що суперник здався і не атакуватиме.

Я хочу відзначити нашого суперника. Це команда, яка при програші 3:1 намагалася нав’язати нам боротьбу й створювати нам моменти. Щоправда, всі ці моменти сталися через наші помилки.

Нас добре виручив наш голкіпер Олег Білик, незважаючи на те, що в першому таймі він помилився, але завдяки йому ми сьогодні добилися такої вольової перемоги.

Олег Білик

Ми сьогодні відчували підтримку тих, хто був на лаві запасних, хто був травмований або пропускав матч через перебір жовтих карток. Усі хлопці вболівали за нас, тому я вважаю, що це командна вольова перемога, на яку ми заслужили.

Всі ігри, які ми проводили з Ворсклою, були надзвичайно непростими для нас, проти полтавців завжди було важко грати, й сьогоднішня гра це ще раз підтвердила.

Після цієї перемоги Олександрія продовжує впевнено йти другою у таблиці, сьогодні вона прийматиме Зорю.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.