20-річний кіпер Задерейко відіграв матч за Карпати: виграв і відбив пенальті

Антон Задерейко, Карпаты

Голкіпер молодіжної команди Карпат Антон Задерейко, який взимку перебував на тренувальних зборах з основою в Туреччині, зіграв весь матч за першу команду у спарингу проти тернопільської Ниви

Антон надійно захищав ворота Левів протягом двох таймів, пропустивши лише після добивання пенальті, удар з якого зумів парирувати, повідомляє прес-служба клубу.

— Враження від поєдинку лише позитивні, адже ми продемонстрували хорошу гру та перемогли, — сказав Задерейко. — Незважаючи на те, що матч був товариський, ми все одно серйозно налаштовувались і готувались до хорошого спарингу. Радий, що сьогодні мені довірили місце в складі і я зміг докласти зусилля для досягнення позитивного результату. Матчем повністю задоволений. У моменті з пенальті, інтуїція підказала, що суперник пробиватиме вліво. Трішки не повезло, бо гравець Ниви пробив ближче до середини, а я вже переніс корпус назад і міг відбити м’яча або в центр, або йому в ноги. На жаль, з другої спроби суперник влучив у ворота. Цей матч запам’ятається переможним рахунком та виключно позитивними емоціями.

Карпати — Нива — 4:1

Голи: Йода (13), Варгас (31), Гуцуляк (36) Бусько (45) — Литовченко (29). 

Карпати: Задерейко, Нестеров, Папа (Мегреміч, 67), Ковтун (Харжевський, 79), Бусько (Мякушко, 66), Онгла (Притула, 79), Ді Франко (Толочко, 46), Гуцуляк (Лях, 72), Варгас (Швед, 46), Дебелко (Понде, 46), Йода (Бедойя, 72).

Нива: Механів, Герт, Хохлов, Демчук, Радюк, Мороз, Кінаш, Олексієнко, Волохатий, Гатала, Литовченко.

Запасні: Ольховий, Бариляк, Залізняк, Дедух, Бідний, Кирієнко, Хруставка.

У нинішньому чемпіонаті Антон Задерейко у складі Карпат U-21 зіграв у 8 матчах.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.