«Від нападників Карпат абсолютно немає гостроти, не можна грати лише на чистих м’ячах»

Такі слова з вуст очільника молодіжної команди Карпат Романа Толочко не дивні: у матчі 20-го туру чемпіонату U-21 його підопічні ледь не програли принципове дербі Львову

Врятував гол захисника Степанчука на 87-й. 1:1.

— Зрозуміло, що в першу чергу я не задоволений результатом. Хоча й гра мене не надто потішила, — підкреслив Роман Толочко. — Маю великі претензії до наших нападників, особливо центральних. Від них абсолютно немає ніякої гостроти. Вони думають, що зможуть зіграти на чистих м’ячах, але так не буває — потрібно боротися. І пропустили ми тому, що програли боротьбу.

….знову не встиг накрити

Суперник був налаштований на перемогу, що цілком зрозуміло — це ж дербі. Такі матчі не потребують додаткової мотивації. В них потрібно викладатись не на сто відсотків, а на двісті. А ми знову самі створили собі проблеми. Треба забивати та перемагати, а не втрачати очки в домашніх матчах.

Карпатам доводилося грати без м’яча

Тепер мусимо виправляти ситуацію. Наше завдання — потрапити в першу шістку, а для цього потрібно прикладати максимум зусиль на полі. Ми не забиваємо — це проблема. Не забив, отже не переміг. Ту кількість моментів, що ми створили потрібно реалізовувати, тоді прийдуть впевненість та перемоги. А якщо не забиваєш один, другий, третій починаєш нервувати, з’являються невпевненість і помилки. Це все залежить від майстерності, яку гравцям ще треба удосконалювати.

Ожидайте, в скором времени мы разместим новый опрос.


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.