«Амбіції Косовського знаю давно, тож Карпатам із Ворсклою було нелегко»

Одним із найвпертіших протистоянь 19-го туру чемпіонату U-21 обіцяв стати двобій Карпат і Ворскли. Сутичка непоступливих суперників сподівання виправдала, й завершилася внічию 0:0

Тренер молодіжної команди галичан Роман Толочко так оцінив гру своїх підопічних в коментарі Інформаційному центру Карпат:

— Перші матчі, після зимової перерви, завжди проходять напружено. У них присутньо багато боротьби та емоцій, бо кожен хоче витиснути з гри максимум і здобути три залікові бали. Ми налаштовували команду на перемогу, але вийшло так, як вийшло. Принаймні, завдання мінімум — не пропустити — ми виконали.

Захист карпатців на чолі з кіпером Антоном Задерейко не пропустили

Не скажу, що в першому таймі ми грали краще, ніж в другому. Гравці дотримувались тих принципів, які ми ставили перед грою. Суперник не дозволив нам виконати все задумане, але ми також завадили їм досягти бажаного результату. Нещодавно Ворсклу очолив Віталій Косовський — колишній гравець київського Динамо. Ми давно знайомі, я знаю його амбіції та прагнення. І можу запевнити, що нам сьогодні було нелегко.

Хлопці билися так, що аж іскри летіли

У загальному я задоволений грою. Є, звичайно, моменти, над яким ще потрібно працювати. Зокрема, це стосується індивідуальних помилок гравців, які потрібно якнайшвидше викорінити, тоді гра стане набагато кращою. Попереду в нас ще багато напружених матчів, адже всі команди прагнуть потрапити в першу шістку. Тому будемо наполегливо працювати та вдосконалювати нашу гру.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.