«У футболі може проявити себе і дорослий, і молодий, і високий, і худий, і швидкий, і повільний»

Капітан Дніпра-1 Сергій Кравченко підбив підсумки тренувального збору в Туреччині та поділився враженнями від прогресу дебютантів: 15-річного Єгора Ярмолюка та 17-річного Валентина Рубчинського


— Двотижневі збори минули досить швидко, цитує Кравченка прес-служба клубу. — Нічого негативного не було, навіть ті поразки, що трапились, вони підуть на користь, адже завжди перемагати — це теж погано. Ті ж австрійці трохи побили і вказали на слабкі боки. Щодо новачків, то ми бачимо, як вони зростають, і вбирають в себе все, що їм кажуть тренери. І навіть по іграх видно, наскільки вони вписуються в команду, в наш ігровий стиль. В останніх матчах молодь виглядала здорово. Так що залишилися тільки позитивні моменти: у нас є концепція, власна філософія футболу, молодь все це вбирає і демонструє на полі.

— А як взагалі капітану вдається знаходити спільну мову із 17-річним Валентином Рубчинським, та 14-річним Єгором Ярмолюком, які тобі майже у сини годяться?

— З ними відмінно працюється. Тим футбол і чудовий, що у ньому може себе проявити і дорослий, і молодий, і високий, і худий, і швидкий, і повільний. Тут головне інтелект та техніка, тому вважаю, що у нашої молоді велике майбутнє. Головне, щоб у них було прагнення до роботи та навчання, і тоді усе буде гаразд. Якщо подивитися на їх гру в останніх спарингах, то вже найближчим часом вони можуть стати справжніми бойовими одиницями нашої команди.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.