Повернувшись із першої ліги таланти Карпат хочуть вразити Гонсалеса (відео)

Сьогодні львівські Карпати вирушають на перші зимові збори. Маршрут відомий, Туреччина. А ось склад делегації до останнього був у секреті: певно, непросто було черговому новому керманичу визначитися із кандидатами

Тим більш, що їх під орудою Фабрісіано Гонсалеса чимало. Та ще й орендовані додалися: півзахисники Андрій Ременюк (19 років) і Володимир Войтович (20) та захисник Андрій Бусько (21) повернулися із майже піврічної оренди. Проект Золотий Талант повідомляв, як влітку 2018-го хлопців було віддано винниківському Руху. І ось вони знову вдома.
Для кожного з хлопців період в команді з львівського передмістя видався різним, констатує інформаційний центр Карпат. Якщо для Андрія Ременюка та Андрія Буська етап, що минув, можна назвати успішним, то у Володимира Войтовича не найкращі спогади про оренду.
«Виступи за Рух — однозначний плюс для мене, — розповідає Бусько. — Я раніше грав лише на юнацькому рівні та у молодіжній першості. Перша ліга — зовсім інший турнір. Сподіваюся, що це піде мені на користь, адже я здобув хороший досвід. Дуже вдячний винниківському клубу за довіру, яку отримував від керівництва та тренерського штабу. Майбутнє в Карпатах? Я маю ціль — залишитися в рідному клубі. Далі побачимо — хто буде сильніший, той і гратиме. Все залежатиме від самих футболістів та виграної конкуренції».

Протилежні емоції від перебування в оренді залишилися у Володимира Войтовича: «У мене було мало ігрової практики, я зіграв лише у чотирьох поєдинках, тому не можу сказати, що виступи за Рух є позитивом для мене. Зрештою, я не маю жодних претензій до винниківського клубу, однак відсутність ігрової практики для футболіста — не найкраще становище. Те, що я не часто виходив на поле залежало і від мене, і від тренерського штабу. Щодо повернення в Карпати, то можу сказати, що готовий боротися і працювати на всі сто відсотків».

Бусько, Ременюк, Войтович

Позитивно оцінює винниківський період та висловлює готовність до боротьби в Карпатах Андрій Ременюк: «Головна перевага виступів за Рух — стабільне місце на полі, чого в Карпатах отримати на той час я не міг. У мене була ігрова практика і Рух я залишаю із відчуттям вдячності. Жодних проблем чи образ за весь цей час не виникало. У першій лізі я відчув різницю з юнацьким футболом, адже довелося грати проти дорослих мужиків. Крім того, важко не помітити серйозний рівень кількох першолігових команд, які на мою думку нічим не поступаються частині команд з УПЛ. Це і Металіст, і Дніпро-1, і Волинь… Маю на увазі підбір виконавців, клубну структуру і фінанси.

Ременюк завжди націлений на ворота

Тепер головний пріоритет для мене — закріпитися в Карпатах. Потрібно працювати і боротися за місце у складі.
Винниківський Рух орендував юних гравців зелено-білих літом 2018-го: Бусько приєднався до команди 17 липня, а Ременюк та Войтович були представленні 31 серпня. Термін оренди складав один рік, з можливістю Карпат повернути своїх вихованців узимку.
За винниківську команду Бусько зіграв 12 матчів і забив 1 гол, у Ременюка 11 ігор і 1 гол. В активі Войтовича 4 матчі у жовто-чорній формі Руху.

Золотой Талант Украины-2018. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2018 года в категории U-21 (1997-1998 г.р.)

  • Виктор Цыганков (Динамо) (37%, 354 голосов)
  • Александр Пихаленок (Мариуполь) (16%, 149 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (14%, 134 голосов)
  • Марьян Швед (Карпаты) (12%, 115 голосов)
  • Александр Тымчик (Заря) (7%, 71 голосов)
  • Василий Кравец (Луго, Испания) (4%, 36 голосов)
  • Владимир Шепелев (Динамо) (4%, 35 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (3%, 24 голосов)
  • Богдан Михайличенко (Заря) (2%, 15 голосов)
  • Станислав Биленький (Олимпик/Дунайска Стреда, Словакия) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Гуцуляк (Карпаты) (1%, 9 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 5 голосов)

Всего проголосовало: 653

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.