«Прагнемо, аби в основі Нікополя грало щонайменше 70 відсотків випускників академії»

У славному місті Нікополь, що подарував українському футболу блискучого півзахисника й тренера Павла Яковенка, всерйоз взялися за підготовку нових зірок м’яча. І перші успіхи не забарилися

Наразі дитячі команди місцевого клубу виступають у першій лізі чемпіонату ДЮФЛУ, і на зимові канікули пішли у статусі фаворитів своїх вікових груп: колектив U-17 йде другим у таблиці групи 3 (в 11-ти матчах здобуто 25 очок), а хлопці з команди U-15 у своєму турнірі обіймають четверту сходинку (17 балів після 11-ти турів). У чемпіонаті U-19 з-поміж команд першої ліги загаються й нікопольські юніори, вони наразі посідають шосте місце в групі 3 (3 очка в шести поєдинках).

Промежуточный финиш Оболонское лобби, снятие Металлурга, Голкипер побеждает, не пропуская

Старший тренер Сергій Агарков розповів про дитячу футбольну академію ФК Нікополь: «З 1-го вересня в місті працює ФК Нікополь, до його складу входять професійна команда, яка грає в другій лізі, та дитяча академія. Основна задача, щоб у складі команди було щонайменше 70 відсотків гравців академії. Працює вісім тренерів з вищою освітою та категоріями, навчається близько 300 дітей.

Академія представлена трьома командами в першості України та шістьма командами в першості Дніпровської області. Завдяки підтримці місцевої влади зроблено повноцінне освітлення для проведення тренувальних занять. Маємо проекти для покращення інфраструктури, що повинно добре сприяти підготовці вихованців, що є нашим головним завданням».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.