«За підтримки фанатів Десна може відібрати у Шахтаря нічию чи навіть перемогу»

Три дні тому, спілкуючись із прес-службою свого клубу 21-річний півзахисник Десни Андрій Якимів відзначив, що вже давненько чекає нагоди дебютувати в УПЛ. Саме у складі чернігівців, адже за Сталь він в еліті вже пограв

Сьогодні вдень, під час матчу дублюючих складів Шахтаря й Десни Якимів на полі так і не з’явився, не було його навіть у заявці. І ось приємна для хлопця новина: Олександр Рябоконь таки включив молодого хавбека до стартового складу Десни на бій проти Шахтаря.

Ми ж наведемо кілька цитат з його інтерв’ю офсайту:

— Ви нещодавно дебютували за основний склад Десни у кубковому матчі з Кристалом. Чи поліпшило це настрій і самовпевненість?

— Настрій покращився, але хотілося б дебютувати за Десну і у Прем’єр-Лізі. Довго чекаю на цей шанс. Сподіваюся, отримаю його.

Якимів (№23) у молодіжному чемпіонаті проти Олімпіка U-21

— Чи реально буде перемогти Шахтар у Харкові?

— Так. За рахунок бажання, за рахунок нашого футболу: якщо ми не будемо відходити від свого футболу, вважаю, все реально. Думаю, що можемо привезти з Харкова нічию або навіть перемогу.

— Чи чекаєте на трибунах Металіста уболівальників чернігівської Десни та чи допоможе вам підтримка своїх фанатів на гостьовому матчі?

— Звичайно. Вболівальники завжди стимулюють, адже ми граємо для них. Я сподіваюся, вони приїдуть на матч з донецьким Шахтарем та будуть підтримувати Десну.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.