Олександр Чижевський: «Дитячий футбол на цьому рівні швидко карається»

Не варто й казати, з якими реваншистськими настроями чекали футболісти й тренери львівської молодіжки першого туру нового чемпіонату U-21. Адже гостювати до них їхала Олександрія, що зухвало викрала з-під самісінького носа бронзові медалі у попередній першості

Не так сталося… Вже в дебюті матчу за грубу гру вилучився їхній захисник Дерман, травмованого ним суперника повезли до лікарні швидкою, а розлучені гості «віддячили» за того хлопця голами — 4:1!

— Які можуть бути емоції, коли на старті матчу команда залишається без одного гравця. Емоцій просто немає. Я не очікував від команди чогось неймовірного. Зараз кістяк складають футболісти 2000-го та 1999-го року народження, які тільки-но перейшли з юніорського складу. Тому не скажу, що чекав від них чогось неймовірного, — зізнався старший тренер молодіжної команди Карпат клубній прес-службі.

І продовжив: «Вилучення на третій хвилині — зламало всю гру. Якщо дитячі помилки ще проходили в юніорському чемпіонаті, то в молодіжному вони миттєво караються. Багато позиційних помилок у задній лінії. Саме до неї у мене найбільше претензій. На зборах ми пропускали багато голів, тому на установці перед Олександрією наголошували, що маємо зіграти на нуль. Це було головним, а свої моменти ми завжди будемо мати.

Карпаты U-21 - Александрия U-21 - 1-4

Карпаты U-21 — Александрия U-21 — 1-4

Поки що футболісти не розуміють до чого вони мають йти. Дитячий футбол швидко карається, це і зробила з нами Олександрія. Я вже не кажу, що буде в матчах з Динамо чи Шахтарем, адже тоді буде в рази важче. Проте, будемо працювати, виправляти помилки та рухатись далі».

Как выступит сборная Украины U-19 в июле на Евро-2018 в Финляндии?

  • Станет призером чемпионата Европы (34%, 175 голосов)
  • Займет 3-е место в группе и пробьется на ЧМ-2019 (U-20) (30%, 153 голосов)
  • Станет чемпионом Европы (21%, 110 голосов)
  • Займет 4-е место в группе (15%, 76 голосов)

Всего проголосовало: 514

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.