Третя поспіль поразка захисника української молодіжки і його Реала

Зліва — Палочевіч (Арока), праворуч — Литвин (Реал Массама)

Свій третій за ліком португальський сезон 20-літній Дмитро Литвин почав у новій команді Реал Массама, і почав вельми вдало. Його клуб, новачок Сегунди, переміг у Кубку ліги представника елітного дивізіону Белененсеш — 1:0, причому зробив це на виїзді. А у першому турі чемпіонату вдома був битий Лейшоєш — 4:1.

Після того була виїзна поразка від Уніао Мадейри (0:2) і домашня — від лісабонського Спортингу Б (1:2). Гру четвертого туру було перенесено, а у п’ятому Реал Массама приймав аутсайдера Ароку.

В цій грі, як і у всіх попередніх, Литвин вийшов у стартовому складі і відіграв усі 90 хвилин.

Сама гра, як пише газета Record, відзначалась низькою видовищністю і відсутністю моментів. Не дивно, що саме захисників обох команд (серед яких і українець Литвин) лісабонське видання оцінило досить пристойними «трійками», тоді як у гравців середньої лінії і атаки можна побачити нижчі бали.

Дефіцит ідей в атаці з обох сторін і постійні фоли в центрі поля робили сухий рахунок найбільш закономірним підсумком. Втім, у гостей зіграв джокер — конголезький форвард Андре Букія, що з’явився на полі на 55-й хвилині, на 74-й вирішив долю зустрічі одним влучним ударом. Ця перемога стала першою для Ароки в поточному чемпіонаті, в той час як для Реалу — це третя поспіль поразка.

Зліва — Палочевіч (Арока), праворуч — Литвин (Реал Массама)

Зліва — Палочевіч (Арока), праворуч — Литвин (Реал Массама)

Дмитро Литвин: «Гра з Арокою була рівною. Це саме той випадок,  коли кажуть — до першого забитого голу. На жаль, це вдалось їм, а не нам. Зараз у нас певний спад — ніяк не вдається виграти. Нам треба бути більш зібраними в іграх і старанніше працювати на тренуваннях. Чемпіонат лише почався, тому все ще можна виправити, набираючи очки в наступних матчах».

Зазначимо, що в наступному турі, 10 вересня, Реал гостюватиме у другої команди Бенфіки, але до того зробить ще один виїзд. 3 вересня команда Литвина проведе пропущений матч 4-го туру з Віторією Гімараєш Б.

Станіслав ГОЦУЛЯК



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.