Молоді таланти другої ліги: 19 голів за два тури

Станіслав-Нурі Малиш (Жемчужина)

За один тиждень клуби другої ліги України провели одразу два тури, в яких молоді футболісти 1995—1998 років забили 19 голів. Це дуже сильний показник, а у деяких окремих матчах і забивали лише молоді талановиті гравці, яких загалом у другій лізі близько півтори сотні. Цей дивізіон українського професіонального футболу серйозно взявся до справи і в нинішньому сезоні дає ігрову практику вітчизняній молоді.

Одразу три голи у двох матчах забив 20-річний Дмитро Махнєв (Нікополь-НПГУ), який реалізував три 11-метрові удари. Окрім нього в цих зустрічах ніхто більше з одноклубників не забивав.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 17 тур

По два голи за два тури забили 20-річний Михайло Ряшко (Іллічівець-2) та 18-річний Кирило-Ілля Бабак (Поділля). Причому Ряшко — захисник. Але довго не грав і, мабуть, дуже скучив за футболом.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 18 тур

Ще один гравець оборони — 21-річний Станіслав-Нурі Малиш (Жемчужина) — відзначився вже вп’яте у цьому сезоні.

Станіслав-Нурі Малиш (Жемчужина)

Станіслав-Нурі Малиш

Четвертий гол забив 20-річний Василь Штандер (Іллічівець-2), третій — 21-річний Вадим Петров (Металург) та 20-річні Даніїл Моісєєв (Енергія) і Владислав Приймак (Тепловик).

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 17 тур

Вдруге розписалися у чужих воротах 20-річні Тимофій Брижчук (Кристал) та Євгеній Потароченко (Жемчужина).

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 18 тур

Вперше в нинішньому сезоні це зробили 20-річні Богдан Денега (Тепловик), Едуард Мись (Енергія), Віктор Серденюк (Реал Фарма), 19-річні Владислав Барський (Суднобудівник) та Владислав Савін (Іллічівець-2).

А 20-річний Костянтин Чакляров (Кристал) вперше цього сезону вийшов на поле — на заміну у матчі проти Металурга, в якому херсонці здобули перемогу з дуже переконливим рахунком 6:1.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.