Вихід Юрія Ткачука надав Мелільї крила

Юрій Ткачук у боротьбі за м`яч

На стадіон Ель Пальмар на матч проти Атлетіко Санлукеньо команда Юрія Ткачука прямувала у ранзі фаворита. Мелілья розташувалась п`ятою в турнірній таблиці, в одному кроці від зони плей-офф групи IV Сегунди Б, тоді як її суперник був другим знизу.

Юрій Ткачук готується увійти у гру

Юрій Ткачук готується увійти у гру

Господарі поля ще більше ускладнили собі життя, коли вже на 11-й хвилині залишились у меншості після вилучення захисника Езекіля. Але за двадцять хвилин до завершення гри вони перемагали 1:0 і у керманича Мелільї залишалось право на єдину заміну для того, щоб переламати несприятливий хід гри. Останнім джокером гостей став Юрій Ткачук, який замінив капітана команди Маханана.

Юрій Ткачук у боротьбі за м`яч

Юрій Ткачук у боротьбі за м`яч

Згідно клубного сайту Мелільї, вихід Юрія «надав крила іншим його одноклубникам» і вже за чотири хвилини вони поновили рівновагу, а ще за дві — вийшли вперед (голи на рахунку Борхи Прієто та Каскона). Таким чином, після серії ігор без перемог, Мелілья вдруге поспіль виграла (знову — 2:1) і вдруге поспіль на заміну виходив український півзахисник.

Вже традиційне післяматчеве командне селфі переможців (Юрій Ткачук — у центрі)

Вже традиційне післяматчеве командне селфі переможців (Юрій Ткачук — у центрі)

Крім пасажу про окрилення партнерів по команді, клубний сайт також назвав українця «одним з тих, хто змінив ігровий малюнок». Своєю чергою, тренер команди Урібе на післяматчевій прес-конференції заявив, що до замін його команда не могла прочитати гру, але вихід Санті, Дієго і Юрія надав їй величезний плюс, після чого Мелілья знову стала собою, тобто командою, що грає швидко та інтенсивно.

Мелілья зберегла п`яту сходинку в турнірній таблиці, і вже в мід-уїк її очікує двобій зі ще одним аутсайдером — Екстремадурою, яка наразі займає останнє місце в чемпіонаті.

Станіслав ГОЦУЛЯК



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.