Шастал з Енергії увійшов до топ-5 бомбардирів другої ліги

20-річний Дмитро Шастал (Енергія) забив вже вісім голів у сезоні-2016/2017

Черговим голом відзначився кращий молодий бомбардир чемпіонату України у другій лізі — 21-річний форвард Енергії Дмитро Шастал. Він розписався у воротах Кристалу (1:1) і довів лік забитим м’ячам до семи. Більше у другій лізі цього сезону забивали лише четверо. Але всі вони — старші за віком.

Серед молодих футболістів 1995—2000 років народження, які цікавлять проект Золотий Талант, забивали ще три гравці. Всі — вже не вперше в цьому сезоні: 18-річній Євгеній Білокінь (Іллічівець-2) — четвертий раз, 21-річний Валерій Коверник (Інгулець-2) та 19-річний Дмитро Шарай (Нікополь-НПГУ) — вдруге.

20-річний Дмитро Шастал (Енергія) забив вже сім голів у сезоні-2016/2017

21-річний Дмитро Шастал (Енергія) забив вже сім голів у сезоні-2016/2017

У 14-му турі відбулися також три дебюти. Перший матч у другій лізі зіграли 20-річний Андрій Невкритий (Суднобудівник), 19-річний Владислав Михайленко (Іллічівець-2) та 17-річний Максим Сумцов (Нікополь-НПГУ).

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 14 тур

Невкритий — вихованець миколаївського футболу, грав за юнацькі команди Миколаєва — СДЮШОР, ДЮСШ-5 та Торпедо-ВУФК, а після цього — у чемпіонаті Миколаївської області за Автомобіліст (Миколаїв). Михайленко — вихованець маріупольскої Азовсталі, трохи побув у Нікополі-НПГУ, а перед тим, як потрапити до Іллічівця, грав за Агрінол (Бердянськ) у чемпіонаті Запорізької області. Сумцов — вихованець нікопольського футболу (Електрометалург та Обрій-Трубник).

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 14 тур

Ще два футболісти вперше потрапили до протоколу матчу — 17-річний Михайло Орошкевич (Поділля) та 18-річний Костянтин Гордецький (Мир).

Орошкевич — вихованець хмельницького клубу, а Гордецький вийшов зі школи херсонського Кристалу, після чого деякий час виступав за Колос (Чорнобаївка) у чемпіонаті Херсонської області.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.