Гравці Бенфіки та Манчестер Юнайтед у резервному списку України U-17

Як стало відомо Sport.ua, два легіонери – Андрій Вакулюк із Бенфіки і Захар Бауманн із Манчестер Юнайтед знаходяться в резервному списку збірної України U-17, яка на початку березня зіграє в еліт-раунді відбору на Євро-2024

Збірна України U-17 оголосила склад на матчі еліт-раунду відбору на Євро-2024. У резервний список команди потрапили два легіонери – Андрій Вакулюк із Бенфіки і Захар Бауманн із Манчестер Юнайтед.

Наставник збірної Юрій Мороз не проти поповнити склад представниками відомих європейських клубів, але у Вакулюка та Бауманна поки немає українського паспорта. Обидва гравці перебувають в статусі набуття українського громадянства, бо народилися в Португалії та Англії у родині українських емігрантів.

Обидва футболісти виступають в середині поля. Бауманн грає за Манчестер Юнайтед U-18, а Вакулюк представляє Бенфіку U-17.

Еліт-рауд Євро U-17 відбудеться з 6 по 12 березня у грецькому місті Парти. Суперниками команди Юрія Мороза будуть Греція, Швейцарія та Словаччина. Фінальний раунд Євро U-17 відбудеться у червні 2024 року.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.