Мельгоса: «Маємо зробити висновки з власних помилок та поважати Люксембург»

Головний тренер збірної України U-21 Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від найближчих матчів молодіжки у відборі до Євро-2025

В інтерв’ю УАФ головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса розповів про підготовку команди до матчу відбору чемпіонату Європи 2025 проти Люксембурга:

– Чи турбують перед листопадовими поєдинками кадрові питання? Чи всі здорові?

– Більшість гравців у порядку. Хіба що Брагару має певні проблеми з ногою після поєдинку вік-енду. Побачимо, як він почуватиметься протягом наступних днів.

– Які висновки ви зробили після першого матчу нашої команди з Люксембургом?

– З огляду на рахунок, 3:0, може скластися враження, що це була легка гра. Але це не так. Маємо зробити висновки з власних помилок та поважати цю команду. Повага означає підготуватися та сфокусуватися на власних якостях і потребах.

– Яке враження, якщо спиратися на відео, у попередніх поєдинках справила команда Азербайджану?

– Думаю, азербайджанська збірна показала два обличчя. Інколи вона захищалася дуже низько та грала через довгі передачі. В інших моментах було помітно, що ця команда здатна комбінувати та має кілька молодих талантів із хорошими індивідуальними якостями.

Як і з Люксембургом, з Азербайджаном нам треба піклуватися про власну підготовку. Ми всі маємо розуміти, що наш виступ залежить від нас самих. Мусимо виконувати всю роботу, як на полі, так і за його межами.

– Враховуючи дев’ять очок у доробку, ми можемо говорити, що поставили конкретне завдання фінішувати першими у групі?

– Наразі ми мусимо концентруватися на процесі, на тому, як робимо ті чи інші речі, на власному навчанні. Коли увага перемикається на інше, починаються проблеми.

Наступні, номінально домашні матчі української молодіжки, із Люксембургом (17 листопада о 20:00 за київським часом) та Азербайджаном (21 листопада о 20:00 за київським часом), пройдуть на стадіоні «Нуева-Кондоміна» в іспанській Мурсії.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.