Шахтар оцінює Трубіна щонайменше в 20 млн євро

Продовжується довготривала сага з можливою продажею 21-річного основного голкіпера донецького Шахтаря Анатолія Трубіна в міланський Інтер

Донецький Шахтар продовжує наполягати на сумі щонайменше 20 мільйонів євро за трансфер 21-річного Анатолія Трубіна, який залишається одною з головних цілей Інтера на останніій рубіж. Сторони продовжують переговори.

Інтер вже майже продав Андре Онану в Манчестер Юнайтед і тепер активно шукає №1 у рамку воріт. Насамперед міланський клуб хотів би закрити угоду щодо Янна Зоммера, щоб встигнути взяти швейцарця в передсезонний тур. Алее перехід українця з Шахтаря також залишається в пріоритеті.

Відмітимо, що контракт Трубіна з Шахтарем закінчується наступного літа, і міланський колектив може підписати його безкоштовно у 2024 році. Проте італійці сподіваються на позитивний результат переговорів із чемпіоном України у поточне міжсезоння.

Раніше Нерадзуррі запропонували за українця 10 мільйонів євро, а також бонуси та відсотки з наступного перепродажу. Спочатку повідомлялося, що Гірники хочуть отримати за 21-річного голкіпера щонайменше 35 мільйонів євро. Зараз, згідно з італійськими ЗМІ, донецький клуб може продати воротаря за 20 мільйонів.

В минулому сезоні на рахунку Анатолія – 38 матчів за Шахтар у всіх турнірах (40 пропущених голів). 14 зустрічей воротар завершив на нуль.

Разом із молодіжною збірною України Трубін дійшов до 1/2 фіналу чемпіонату Європи-2023, де синьо-жовті поступилися Іспанії (1:5). Воротар зіграв у 4 поєдинках та пропустив 6 м’ячів.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.