Український футболіст зіграв у фіналі Чемпіонату Словаччини U15

Вихованець ДАФ Дніпро у складі юнацької команди братиславського Слована став віце-чемпіоном Словаччини 2023 року у віковій категорії U15

З початку повномасштабної війни в Україні Олексій Данчук виїхав з родиною в столицю Словаччини – Братиславу, де продовжив тренувальний процес в столичному клубі Слован, який є грандом місцевого футболу.

В Україні Олексій займався у ДАФ Дніпро, а також мав спільного з Єгором Ярмолюком дитячого тренера — Голіка Миколу Петровича.

В Словані українець закріпився як основний гравець та зіграв за сезон-2022/2023 в усіх матчах команди U15 на позиції лівого захисника і провів на полі 1835 хвилин. Разом із партнерами по Словану Олексій зайняв перше місце у Західній зоні, а у фінальному матчі за звання чемпіона Словаччини зіграв проти Жиліни.

У вирішальному матчі Слован забив три голи, які не були зараховані, Жиліна – один, який зарахували. Тож, Олексій Данчук, який вийшов на фінальну гру із прапором України, став віце-чемпіоном Словаччини.

Мрія хлопця – прославляти рідну України та виступати за національну збірну. На жаль, наразі йому доводиться грати в юнацькому чемпіонаті Словаччини. Але він сподівається, що тренери юнацької збірної України звернуть увагу на його талант.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.