Шахтар з неймовірним Трубіним пройшов в 1/8 фіналу Ліги Європи

Донецький Шахтар вирвав путівку в 1/8 фіналу Ліги Європи. Гірники у серії пенальті пройшли французський Ренн і вибороли прохід до наступного раунду турніру

Шахтар в драматичному матчі зумів пройти Ренн на шляху до 1/8 фіналу Ліги Європи. Гірники, після першого виграного матчу тиждень тому (2:1), приїхали гостювати до Ренна у Францію. Повторна зустріч завершилася перемогою господарів з таким же ж рахунком (2:1), і на команди очікував додатковий час. Там обидва колективи не забивали і гра перейшла в серію пенальті, де сильнішим виявився саме Шахтар.

Героєм лотереї став 21-річний кіпер Шахтаря Анатолій Трубін, який відбив три пенальті, а 18-річний форвард гірників Кевін Келсі, який дебютував за команду, забив вирішальний 11-метровий.

Таким чином, саме український колектив вийшов у наступну стадію другого за рангом єврокубкового турніру.

Ренн – Шахтар — 2:1 (4:5 – пен.) (перший матч – 1:2)

Голи: Токо Екамбі, 52, Салах, 106 – Белосян, 119 (авт.)

Ренн: Манданда – Трюффер, Белосьян, Омарі, Спенс – Токо Екамбі (Салах, 96), Маєр (Угочукву, 71), Сантамарія (Д. Дуе, 97), Доку – Гуїрі, Калімуендо (Те, 84).

Шахтар: Трубін – Михайліченко, Матвієнко, Бондар, Конопля – Степаненко (Назарина, 100) – Топалов (Джурасек, 80), Судаков, Бондаренко, Зубков (Келсі, 111) – Траоре (Сікан, 79).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.