Динамо награє на вістрі атаки 17-річного вихованця

Київське Динамо проводить підготовку до другої частини сезону у Туреччині. На цьому зборі Мірча Луческу переглядає чимало молоді, яка можне проявити себе вже у весінній частині чемпіонату

У київського Динамо в останні роки найбільш проблемна позиція — це центрфорвард. Кулач, Беседін, Супряга, не змогли показати себе належним чином у осінній частині, і вже взимку перші двоє залишили команду, перебравшись в інші клуби.

На одному Владиславі Ванаті, який єдиним непогано зарекомендував себе і чимао забивав, Динамо далеко піти не зможе. Тому Мірчі Луческу потрібно якось вирішувати цю проблему.

На зборах у Туреччині коуч Динамо вирішив задіювати на вістрі юного 17-річного гравця Матвія Пономаренко, який вже виходив на поле в декількох спарингах киян, проте голів поки що не забивав.

Що стосується самого гравця,

то він вихованець Динамо, але першу частину сезону провів на правах оренди за Зорю U-19, де був навіть капітаном команди в матчах, які розпочинав у старті, і вже взимку тренерський штаб киян вирішив повернути його з оренди.

Загалом за юнацьку команду Зорі Пономаренко провів вісім матчів, і відзначився трьома голами. Причому, усі забив у одному матчі (12-й тур хет-трик у ворота Інгульця).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.