Віталій Пономарьов: «Не буду лукавити, все, що можна, ми цього року виграли»

Головний тренер Руху U-19 і помічник Леоніда Кучука в основній команді синьо-жовтих Віталій Пономарьов підбив підсумки першої частини сезону

Тренер Руху U-19 Віталій Пономарьов прокоментував першу частину сезону 2022/23.

– Не буду лукавити, все, що можна, ми цього року виграли, здобули найвищі результати в кожному турнірі, в якому брали участь. Це дуже приємно, я радий і гордий за хлопців, подолали досить довгий шлях. Позаду багато роботи, і дуже добре, що є така винагорода для цих футболістів у вигляді тих перемог і досягнень. У першій команді багато з них уже дебютували. Тому емоційно дуже задоволений, що видався такий рік.

– Улітку Ви офіційно ввійшли до тренерського штабу Леоніда Кучука в основній команді, стали його першим помічником. Наскільки складно чи легко поєднувати посади: робота в головній команді, U-19, кураторство «Руху-2», який грав у чемпіонаті Львівської області? Вистачає на все часу?
– У нас так вийшло в клубі, що зараз дуже багато молодих футболістів, ставка на своїх вихованців, які могли би грати в Українській Прем’єр-лізі. Тому зробили такий експеримент. Хоча я не назвав би це експериментом, у нас досить добра співпраця з Леонідом Станіславовичем, це, звичайно, наддосвідчений тренер, є в нього багато чому повчитися. Практично разом ми тренуємо дві команди, через це легше та більше безболісно проходить цей перехід з команди U-19 в першу команду.

Я знаю всіх футболістів U-19 і молодших, Леонід Станіславович також, і ми разом зараз ухвалюємо рішення щодо них – виходить хороша співпраця. Хочеться також подякувати тренерському штабу – і з основної команди, і з U-19, і з команди юнаків 2006-го року народження, яких ми зараз розглядаємо на найближчу перспективу. Ми разом усіма тренерськими штабами працюємо, і я вважаю, що воно повинно принести свої плоди.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.