Гол Мудрика заюезпечив Шахтарю євровесну

Донецький Шахтар розійшовся миром (1:1) з Селтіком в п’ятому турі Ліги чемпіонів. Ця нічия гарантувала гірникам мінімум третє місце у групі, а з цим і євровесну

Шахтар вивіз одне очко із Глазго, розписавши нічию з Селтіком (1:1) в п’ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Ця нічия забезпечила підопічним Ігоря Йовічевіча як мінімум третє місце в групі (путівка до плей-оф Ліги Європи), але є ще шанс поборотися за другу сходинку з німецьким Лейпцигом, в очній зхустрічі в шостому турі.

В матчі з Селтіком гірникам довелося відіграватися по ходу зустрічі, але феноменальний 21-річний хавбе Михайло Мудрик зумів виправити ситуацію і  зрівняти рахунок фантастичним ударом з-за меж штрафного точно у девятку воріт Джо Харта. Міг Шахтар виривати і перемогу, але в одному з епізодів 21-річний Данило Сікан, після чудової передачі того ж таки Мудрика, фантастичним чином не влучив у пусті ворота.

Відмітимо, що Мудрикзабив свій третій м’яч у цій Лізі чемпіонів. І за системою гол+пас він іде на третьому місці, поступаючись лише зірковому дуету з ПСЖ Ліонель Мессі і Кіліан Мбаппе.

Селтік — Шахтар — 1:1

Голи: Якумакіс (34) – Мудрик (58)

Селтік: Харт, Г.Тейлор, Йенц, Картер-Вікенц, Юранович, Хатате (Тернбулл, 84), О’Райлі, Якумакіс, Хакшабанович (Маеда, 65), Абада (Форрест, 66), Фурухасі (Муй, 66)

Шахтар: Трубін, Михайличенко, Матвієнко, Бондар, Л.Тейлор, Степаненко, Судаков (Кривцов, 90), Бондаренко, Мудрик (Петряк, 90), Траоре (Сікан, 57), Зубков



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.