Чемпіонат УПЛ стартував нічийним матчем Шахтаря та Металіста 1925

Донецький Шахтар та Металіст 1925 відрили новий сезон чемпіонату УПЛ. В КИєві на НСК Олімпійський команди провели матч першого туру

Шахтар та Металіст 1925 зустрілися в першому турі чемпіонату УПЛ. В КИєві на головній арені країни НСК Олімпійський команди розписали мирову 0:0.

Гірники мали перевагу, завдали 20 ударів за матч, але не змогли пробити Олега Мозиля. Одним з самих активних гірників, був 21-річний хавбек Михайло Мудрик, який завдав декілька небезпечних ударів, як з гри, так і зі штрафних. Проявив себе і 21-річний воротар Анатолій Трубін, який деклька разів рятував команду.

Відмітимо, що вперше в офіційному матчі у футболці Шахтаря, вийшов 19-річний Олег Очеретько, який замінив на 75-й хвилині Івана Петряка. А на вістрі атаки зіграв, повернувшийся з оренди з німецької Ганзи, 21-річний форвард Данило Сікан.

Шахтар — Металіст 1925 — 0:0

Шахтар: Трубін, Тейлор, Кривцов, Матвієнко, Михайліченко, Степаненко (к), Джурасек, Петряк (Очеретько 75), Судаков (Бондаренко 61), Мудрик, Сікан (Тотовицький 61).

Головний тренер: Ігор Йовічевіч

Металіст 1925: Мозіль, Шершень, Безуглий, Курило, Рудавський, Мартинюк, Русин, Габелок (к), Кравченко (Дудік 78), Ременюк (Дмитренко 78), Зубков (Бичек 71).

Головний тренер: Валерій Кривенцов.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.