7 найкращих мемів з Football Manager за останній рік

Усе більше людей у мережі обговорюють гру Football Manager (FM). Гравці залюбки діляться гравцями, які виявляються прихованими діамантами, вихваляються здобуттям кубку «Ліги чемпіонів» командою «Torquay United», чи висміюють невдачі інших людей.

Як і з іншими інтернет-темами, Football Manager має багато мемів, кумедних відео та гіфок. Схоже, що з кожною новою версією з’являються нові причини для посмішки.

Пропонуємо 7 найпопулярніших у мережі «Reddit» мемів за останній рік. Деякі з них навіть смішніші, ніж ми очікували. 

Мавпи і вундеркінд

Ми вже всі це проходили: рада директорів ухвалила багатомільйонний трансфер майбутнього Жуана Фелікса, він уже тренується з основним складом, напрацьовує «фізику» і рветься в бій. 

Ви його виставляєте в старті на матчі з ключовими суперниками й терпляче чекаєте. Він ось-ось засяє.

Але… він не сяє, а лише бігає по полю, наче перекотиполе. І це нормально: талант необхідно виховувати, а дебютувати завжди складно.

Проте, ми не перестаємо від цього сидіти та чекати, як орангутанг із того зображення.

Заняття/зустріч у Zoom

Іноді у Zoom трапляються проблеми технічного характеру, через які співрозмовники не бачать один-одного. Але в цьому є свої переваги. 

Можна не виходити з домівки, ба навіть одягати штани. Можна, навіть, пограти в ігри, що не дуже відволікають, наприклад, у гральні автомати.

Але з FM так не вийде. Якщо хочеться досягти успіху, доведеться повністю зосередитися на моніторі, тому цей мем тут дуже доречний. Розшук гравців із викупленими контрактами з-поміж команд нижчих ліг потребує концентрації, тому, на запитання вчителя чи боса чи уважно ми слухали розмову, наша відповідь буде не завжди чесною. 

Гордон Рамзі

Футбол провокує на емоції, особливо тих, хто працює на відповідальних посадах на кшталт керівників. Попри нашу любов до своїх гравців (здебільшого), іноді через таку прихильність ми не можемо стримувати лайку.

Наприклад, подивіться на свого зіркового нападника. Ви знаєте, що від відмінний гравець – скільки разів він уже витягав вашу команду, правда? Важко не нагримати на нього за невлучання в голі ворота. Може, навіть і з необережною образою.

А якщо таке трапляється з гравцем, який вам не до вподоби, але ви вимушені його загравати через його роботу в атаці… Нічого, якщо він схибить: називайте його як хочете.

Мем із Гордоном Рамзі дуже доречно і з іронією показує жахливу схожість цих двох реакцій. 

Запасний воротар

Коли один із найкращих українських клубів грає в FA з командою з нижчої ліги, чому б не дати можливість своєму запасному голкіперу показати себе? Може він ось-ось розкриється і йому потрібно лише трохи ігрового часу? А може він уже доріс до елітного захисника воріт і вам стане соромно, що його не заграють?

У будь-якому разі, ми не звикли до того, що він виходить у стартовому складі. Це також означає, що ми не звикли перевіряти позицію воротаря перед кожною грою, оскільки знаємо, що наш № 1 завжди на місці.

Овва! Краще його замінити перед початком гри. 

2058 рік

А це для всіх підлітків. Ви розказуєте батькам про власні успіхи в дистанційному навчанні. Вчитель чудовий, а ви – з-поміж найкращих у класі. Їм це подобається і вони вас щиро вітають.

А насправді, усі ті дорогоцінні навчальні хвилини не пропали даремно, адже ви займалися FM. Й ось, через 36 років, ви виграєте фінал «Ліги чемпіонів» на Марсі, а 72-річний Криштіано Рональдо, нарешті, вішає свої бутси на цвях.

Шкода ваших батьків.

Пресинг

Пресингувати класно, чи не так? Ваші захисники йдуть ближче до центру, щоби швидше розпочинати атаку. Якщо суперник схоче скористатися місцем за ними – нехай, вони швидко повернуться назад.

А насправді… Молодий нападник суперника раз за разом їх випереджає у швидкому відриві.

І на перерву гравці йдуть уже з рахунком 3-0. Їм бракує швидкості.

Автоматичне призначення номерів гравців

FM вимагає від вас працювати багато та наполегливо, разом із призначенням номерів гравців. Виходить, що автоматичне призначення – це манна небесна, адже все можна зробити лише за 1 клік.

Але не все так просто. Може вашому воротареві до вподоби № 1, а лівому крайньому захиснику – № 5. Чи, може, ваш новачок, за якого сплачено шалену суму, оскільки він найкращий гравець, нога якого ступала на футбольний газон, ображається на № 30. 

Користувач «Reddit» зазначив: «Не хвилюйтеся. Ваш четвертий 18-річний правий захисник, який у основному складі лише для отримання досвіду, просто одягне 10 номер».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.