Україна U-21 дізналася суперника в стикових матчах за вихід на Євро-2023

21 червня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування стикових матчів чемпіоната Європи 2023 U-21, в яких зіграє і молодіжна збірна України

9 переможців груп та найкраще друге місце безпосередньо вийшли у фінальну стадію, де також зіграють господарі (збірні Грузії та Румунії). Інші 8 володарів других місць розіграють ще 4 путівки у стикових матчах, які пройдуть з 19 по 27 вересня. Серед них — молодіжна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня.

За результатами жеребкування українці зіграють проти збірної Словаччини. Першу гру синьо-жовті проведуть у гостях, а матч у відповідь — на арені, яка буде вважатися домашньою.

12 команд вже вийшли у фінальну стадію Євро-2023 U-21: Румунія (господар), Грузія (господар), Англія, Бельгія, Німеччина (чемпіон), Іспанія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Франція, Швейцарія (найкраще друге місце).

Фінальний турнір відбудеться у червні та липні 2023 року. Поєдинки турніру за участю 16 збірних прийматимуть 4 стадіони в Румунії (два в Клуж-Напоці та два в Бухаресті) та 4 — у Грузії (у Батумі, Поті та два у Тбілісі). Матч-відкриття відбудеться у Румунії, а фінал — у Грузії.

Кваліфікація Євро-2023 U-21

Стикові матчі, 19–27 вересня 2022 року

Хорватія — Данія

Словаччина — Україна

Ірландія — Ізраїль

Ісландія — Чехія



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.