Україна зіграла внічию з Ірландією, зумівши відігратися

Збірна України провела останній червневий матч в рамках свого сбору. В поєдинку третього туру Ліги націй українці розійшлися миром з Ірландією — 1:1

Національна збірна України розписала мирову з Ірландією (1:1) в поєдинку Ліги націй. Українці програвали після першого тайму, але зуміли відігратися вже на початку другої половини гри. Але забити пероможний гол підопічним Олександра Петракова не вдалося.

Досить продуктивну гру видав 21-річний хавбек Михайло Мудрик, який вийшов на поле ще на 28-й хвилині замість травмованого Руслана Малиновського. В стартовому складі з’явився і 19-річний захисник Ілля Забарний, а в другому таймі на заміну замість Довбика з’явився 21-річний нападник Данило Сікан.

Україна — Ірландія — 1:1

Голи: Довбик (47) — Коллінз (31)

Україна: Різник, Миколенко, Матвієнко (Попов, 73), Забарний, Караваєв, Зінченко, Сидорчук, Маліновський (Мудрик, 28), Шапаренко, Довбик (Сікан, 73), Ярмоленко.

Ірландія: Келлехер, Макклін, Ленніхен, О’Ши, Коллінз, Моламбі (Хендрік, 67), Каллен, Браун, Найт (Хуріхейн, 67), Перротт (Огбене, 80), Хоган (Робінсон, 57).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.